Mat & dryck i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Mat & dryck

Ring för att boka bord: 031-3484004

Fyra restauranger – långt fler smakupplevelser

Vad är du sugen på? Hos oss kan du välja på nyttig rawfood i Garden Café, modern husmanskost med twist i vår golfrestaurang Greenhouse, snygga barrätter i Bula Bar och innovativt och närproducerat finlir inne på Inez & Ernst.

Välkommen till bords!

Du kommer känna smaken av vår passion för mat och dryck redan vid första tuggan. Oavsett om du är hotellgäst eller bara vill komma förbi och äta är du mer än varmt välkommen.

Ring för att boka bord: 031-3484004

Våra fyra restauranger

Svårt att välja restaurang? Kika runt bland de olika så ser du vad som bjuds var just idag, och vilka öppettider de olika restaurangerna har. Förhoppningsvis blir det lite lättare att välja vilket bord du vill slå dig ner vid.

Sunday Roast i Inez & Ernst

Söndagar har just blivit ännu härligare! Kom in i vår härliga atmosfär framför brasan. Njut av en utsökt meny upplagd för att dela mellan er. Svenska utvalda råvaror, förädlade av våra kockar och upplagt för dig och ditt sällskap att plocka och dela på bordet.

Varmrätt – Sunday Roast med välkomponerade tillbehör

Dessert – Dessertkockens äppelpaj med vaniljsås, en kär klassiker

Förrätt och dessert kan bokas till på plats. Vegetariska alternativ och specialkost har vi givetvis riktigt bra alternativ för. Restaurangen erbjuder också vår populära barmeny på söndagar.

Det perfekta avslutet på helgen hittar du här på Sankt Jörgen Park.

Ring för att boka bord: 031-3484004

Frukost på Sankt Jörgen Park

Frukost serveras i
restaurang Inez & Ernst

Läs vidare

Bröllop på Sankt Jörgen Park

Bröllop & fest

Inte för att skryta, men vi har de perfekta lokalerna och den bästa personalen som kan göra er tillställning till något alldeles extra. Oavsett om det handlar om en högtidsdag, en produktlansering, kick off med kollegorna, julkonferens, idrottsarrangemang eller livets viktigaste dag; bröllopsdagen. Vill ni kan ni dessutom ha hela vår unika anläggning för er själva.

Slå oss en signal på 031-348 40 40 så skräddarsyr vi ett upplägg efter era önskemål.

031-348 40 40 Kontakta oss