Stark mamma - 10 veckors kurs | Sankt Jörgen Park
Logo element

Stark mamma – 10 veckors kurs

Stark mamma är kursen för dig som vill komma i bra form efter en graviditet oavsett tidigare träningserfarenhet. Kursen startar 6 september och håller på i 10 veckor.

Träningen fokuserar på att återfå kontakten i magmuskulaturen, läka magmuskeldelningen efter graviditet och återfå stabilitet i kroppen. Vi stärker kroppen inifrån och förbereder den för vardagen samt för att kunna återgå till annan träning.

Stark mamma steg 1 är för dig som vill komma i bra form efter en graviditet oavsett tidigare träningserfarenhet.

Kursinformation

Längd: 10 veckor, start onsdag 6/9
Stark mamma steg 1 tider: 9:45-10.30
Pris: 1500 kr
Du behöver inte vara medlem i SJP Sport Club.

_____________________________

Vi tränar inomhus i studio 1 på Sankt Jörgen Park och fokuserar på att bygga upp en stark och stabil kropp utifrån de påfrestningar kroppen utsatts för under graviditeten. Träningen är en blandning av både rörlighet och styrka (med redskap och kroppsvikt) och fys, allt efter din egen nivå där instruktören säkerställer individuell hjälp. Du är självklart välkommen att ta med ditt barn till alla pass!

När man börjar träna igen efter förlossning är oerhört individuell, men har du fött barn brukar ca 8 veckor efter förlossningen vara en bra riktlinje för att börja komma i gång med träningen igen.
Vi rekommenderar att du har gjort din efterkontroll hos läkare eller barnmorska innan du börjar träna, så du vet att allt är grönt.

Träningen fokuserar på att återfå kontakten i magmuskulaturen, läka magmuskeldelningen efter graviditet och återfå stabilitet i kroppen.

Vi stärker kroppen inifrån och förbereder den för vardagen samt för att kunna återgå till annan träning.

Notera att vi inte kan erbjuda omklädningsrum om du har med ditt barn.

Kategori: