Gruppträning & sportaktiviteter i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Träningspass & schema

Vi erbjuder en mängd olika gruppträningar

Boka pass Se aktuellt schema

AQUA FYS 30

Vattenträning anpassad till spamiljö. Här arbetar vi med både kondition och styrka med eller utan redaskap. Intensiva 30min där du själv sköter stretchen efteråt. Insläpp till bassängen tidigast 10min innan klassen startar och du som inte har spakort får stanna max 10 min efter klassen slutat. Dusch är obligatoriskt innan du går ner i bassängen.

AQUA MIND 30

Avslappnande och lugna rörelser i vattnet till rogivande musik. Ett pass som ger välbefinnande och harmoni i kropp och själ! Insläpp till bassängen tidigast 10min innan klassen startar och du som inte har spakort får stanna max 10 min efter klassen slutat. Dusch är obligatoriskt innan du går ner i bassängen.

BODYBALANCE

En blandning av yoga, pilates och tai chi som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Passet avslutas med avslappning.

BODYPUMP

Styrketräning med skivstång för alla kroppens muskelgrupper. Maximal träningseffekt på minimal tid!

CHALLENGE

Ett roligt och givande träningspass i cirkelformat, som stärker upp hela din kropp. Här arbetar vi i intervaller med vår kroppsvikt, TRX, battlerope och fria vikter. utförs i stationsformat.

Core (CX)

30 eller 45 min dynamisk träning med funktionella övningar för mage, rygg och säte. Ett pass där du stärker din kropp samtidigt som du förebygger skador, kort och effektivt! Här kan du träna både med och utan vikt. Du lägger det på din nivå!

SJP PILATES
Under en Pilatesklass ligger fokus på hållning, styrka, smidighet, balans och uthållighet. Balans mellan styrka och rörlighet men även mellan det kroppsliga och det själsliga.

SJP 3D Workout

Denna klass finns som 45 och 30 min. En klass som du kan få endast hos oss på Sankt Jörgen park.
Vi tränar och övar på rörelse i våra 3 rörelseplan: fram/bakåt, rotation och sidled. Detta för att skadeförebygga i din vardag eller idrott.
Vi jobbar på en 3D-matta, ibland med vikter och ibland utan.
Vi är alla unika och därför måste vi träna våra kroppar enligt våra egna förutsättningar.

SJP INTENSE

En tuff intervallklass där vi varvar tyngre styrketräning med intervaller på assault bikes.

SJP Latino Dance

En dansklass med fokus på latinosteg och rytm! Svettigt, härligt och energigivande!

SPINNING

Effektiv kondition på cykel, där i arbetar i olika tempon till medryckande musik. Intensitet bestämmer du själv utifrån din nivå. 30min, 45min eller 60min.  (i 30min ingår ingen stretch)

SPINNING (Coach by color)
En wattbaserad cykelklass där vi arbetar i olika intensitetszoner baserade på din individuella FTP och på så sätt styr intensiteten med hjälp av de fem olika färgerna cykeln presenterar. På detta sätt ser vi till att alla tränar precis rätt utifrån klassens specifika fokus, varken för hårt eller för lätt. Dessutom enklare och roligare att träna med effekt än någonsin förr.

SENIOR STYRKA & SENIOR AQUA

Anpassad gruppträning för dig över 65.

STYRKA & PULS 45

Ett intervallpass som ger både kondition och styrka där vi använder oss mest av kroppsvikten men några redskap kan förekomma.

ZUMBA

Dansa Zumba och träna hela kroppen. Zumba är så roligt och du glömmer bort att det faktiskt är ett träningspass. Effektiv träning till sköna latinska rytmer.

YOGA

Hathayoga – Hathayogan är den mest kända formen av yoga ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Genom att träna kroppen vill man i hathayoga nå sinnet och därmed finna inre balans. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Yinyoga – Genom yinyoga stärker du sinnet, ökar din andningskapacitet och övar meditation. Det är en stillsam yogaform där du håller positioner en längre stund vilket mjukar upp bindväven, ger musklerna bättre syregenomströmning och mer avslappning. (yinyoga körs sista sön varje månad på söndagens yoga mind tid)

Vinyasa Flow – En lugn & flödande yoga som är lättsam och kan vara lekfull med glimten i ögat, utan att det behöver vara särskilt tufft. Ordet ”vinyasa” kan översättas som ”att placera något på ett speciellt sätt”, som yogapositioner till exempel. I vinyasa koordinerar vi rörelse med andetag och flödar genom olika sekvenser av yogapositioner.

Power yoga– En dynamisk yogaform som fokuserar på styrka, uthållighet, balans och flexibilitet. En svettig yogaform som ger kroppen en genomkörare och skärper ditt fokus.