Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Lunchmeny

GREENHOUSE LUNCHMENY-
GENUIN HUSMAN LAGAT MED KÄRLEK

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Lunch på Greenhouse Vecka 48 –

Måndag

Fläskytter med morotspurè, rödvinssky med vitlöksolja
Ugnsbakad kolja med citron- och rosmarinmarineradfänkål, musselvelouté
(Dagens tillbehör: rostad potatis)

Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
Vinångad torsk med krasse- och pepparrotssallad, brynt smör med rödbetspuré
(Dagens tillbehör: kokt potatis)

Onsdag

Kumminstekt kycklingfilè med myntayoughurt, curry- honungsglacerade persiljerötter
Stekt kolja med gräddstuvad spenat, tångkaviar och sotad purjolök
(Dagens tillbehör: buljongkokt potatis)

Torsdag

Ärtsoppebuffe med pannkakor, sylt och grädde
Högrevsbiff med rödvinssky, champinjoner, sidfläsk, syltlök
Pankopanerad sej med gulbetspesto, ragu på spenat, räkor och dill
(Dagens tillbehör; potatispuré)

Fredag

Fläskschnitzel med kaprissmör, rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, sotad citron och potatispuré





Vegetariskt

Måndag, tisdag, onsdag
Penne med krämig svampsås och riven parmesan

Torsdag, fredag
Buljongblancherad hjärtsallad med vedeldad ramslöksemulsion, svampragu och purjolöksaska

Veckans special

Hummersoppa med handskalade räkor, fänkål och västerbottenflarn (185.-)

Lunchen serveras vardagar 11.00-15.00, pris 155.- inklusive sallad, bröd, kaffe och kaka.

Välkomna!!
031-3484010