Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Lunchmeny

Greenhouse lunchmeny – genuin husman lagat med kärlek

Lunch måndag till fredag 11-14.

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter, såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Vecka 44 - Öppettider; 11.00 - 14.00 Fisk 140.-, övriga rätter från 135.- –

Måndag

135.-/140.-

Stekt kycklingbröst med ragu på böngroddar och sticklök och smörig cashewnötssås
Purjobakad koljafilé med vinägerkokt polkabeta och smörad misosky
(Dagens tillbehör: rostad potatis)


Tisdag

135.-/140.-

Porchetta med salvia och vitlök, feta-soltorkad tomatcreme och balsamicoreduktion
Ugnsbakad kummelfilé med kumminstekt savoykål och syrlig äpple-pumpavelouté
(Dagens tillbehör: potatisstomp)



Onsdag

135.-/140.-

Lättrökt rostbiff med friterad lök, rödvinssås och pepparrotscreme
Fiskfärsbiff med ugnsrostad ratatouille och dragonolja
(Dagens tillbehör: potatispuré)



Torsdag

135.-/140.-

Ärtsoppebuffé med pannkakor, sylt och grädde (125.-)
Bourgignon på hjort med hyvlad silverlök
Ugnsbakad kummelfilé med tomat-svartpepparsky, hyvlad selleri och råstekt brysselkål
(Dagens tillbehör: kokt potatis)





Fredag

135.-/140.-

Högrevsbiff med trattkantarellsås, torkade lingon och rosmarinolja
Ugnsbakad torskfilé med dill-fänkålsvelouté och rostad majrova
(Dagens tillbehör: rostad potatis)



Helger öppnar igen till våren! Men besök oss gärna på Hotellrestaurangen Inez&Ernst!

– Övrigt –

Vegetariskt

135.-

Aloo ghobi

Goffig macka

135.-

Skagenröra på grillat briochebröd med syrad lök och dill