Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

Lunchmeny

Greenhouse lunchmeny – genuin husman lagat med kärlek

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter, såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Vecka 24- Öppettider; 11.30 - 15.00 Fisk 140.-, övriga rätter från 135.- –

Måndag

140.-

Helstekt kalkonbröst med vaxbönor, spenat, flädergräddsås
Ugnsbakad koljafilé med gubbröra och råstekt sparrisbroccoli
(Dagens tillbehör: kokt färskpotatis)






Tisdag

140.-

Kokt rimmad oxbringa med rostad gul morot och körvel-senapsbuljong
Långafilé med rosépeppar, råstekt blomkål och vitvinsås
(Dagens tillbehör: kokt potatis)







Onsdag

140.-

Lättrökt karré med anis och rödvinssky och smörbakad mangold
Örtpanerad sejfilé med senapspicklad kålrabbi och persiljecrème
(Dagens tillbehör: potatisstomp med brynt smör)



Torsdag

140.-

Chipotlemarinerad kycklingfilé med brynt misosmör och äppleslaw
Dillstekt makrill med stuvad spenat, sparriscrudite och riven pepparrot
(Dagens tillbehör: rostad potatis och morot)





Fredag

140.-

Stekt kalvrostbifflock, portabellosvamp, montajolavinegrette
Ugnsbakad kummel med maltsyrad rödbeta och rostad dillsås
(Dagens tillbehör: potatispuré)








– Övrigt –

Veckans vegetariska

140.-

Quinoa tortellini med kryddig tomatsås, mozzarella, basilikaolja

Lördag Vecka 23 Öppet 11.00-15.00

140.-

Pannbiff med löksky och stekt potatis
Vegetarisk alternativ finns

Söndag vecka 23 Öppet 11.00-15.00

140.-

Greenhouse goda fiskgryta
Vegetariskt alternativ finns