GREENHOUSE LUNCHMENY-
GENUIN HUSMAN LAGAT MED KÄRLEK
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
Lunchmeny
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
– Lunch på Greenhouse Vecka 50 –
Pytt Bellman med persiljeglacerade rödbetor
Fiskfärsbiffar med vitvinssås, rödbetor och kokt potatis
Helstekt fläskytter med ädelostsås och gröna ärtor
Ugnsbakad koljafilé med äggsås och ångad broccoli
(Dagens tillbehör: kokt potatis)
Sotad kycklingfilé med mango chutney-yoghurt samt currymorot
Örtbakad långa med brynt smör samt råstekt brysselkål med mandel
(Dagens tillbehör: rostad potatis)
Ärtsoppebuffe med pannkakor, sylt och grädde
Kalv i dillsås med syrade morötter
Senapsströmming med brynt smör, dill– och löksallad samt lingon
(Dagens tillbehör; potatisstomp)
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och lingon
Ugnsbakad lax med salsa verde samt sotade grönsaker
(Dagens tillbehör: potatispuré)
Pasta pesto med riven västerbottenost