GREENHOUSE LUNCHMENY-
GENUIN HUSMAN LAGAT MED KÄRLEK
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
Lunchmeny
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
– Lunch på Greenhouse Vecka 13 –
Chicken thai med wokgrönsaker
Sockerstekt lax med soja-ingefärssky, sotad pak choi
(Dagens tillbehör: jasminris)
Pytt Bellman med persiljeglacerade rödbetor
Krämig fiskgryta, ramslöksolja, ugnsrostade rotfrukter
Kalvfärslimpa med flädergräddsås, rönnbärsgelé, pressgurka
Vinångad torskfilé med äggsås, bakad spetskål, kokt potatis
(Dagens tillbehör: kokt potatis)
Ärtsoppebuffé med pannkakor, sylt och grädde 135kr
Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon
Stekt senapsströmming, rårörda lingon, brytböna, brynt smör
(Dagens tillbehör: kokt färskpotatis)
Långbakat kalvhögrev, mejramemulsion, rödvinssås, saltbakad majrova
Pankostekt koljafilé med skarpsås, picklad spetskål
(Dagens tillbehör: örtstompad potatis)
Måndag, onsdag, fredag
Filodegslasagne med keso, spenat och valnötter samtramslöksemulsion
Tisd, torsdag
Penne med oliver, kapris, lök, mozzarella, vitlök, tomat
Caesarsallad med kyckling
– –