Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Lunchmeny

Greenhouse lunchmeny – genuin husman lagat med kärlek

Tills vidare håller restaurang Greenhouse stängt och vi välkomnar dig till restaurang Inez & Ernst i hotellet för en välsmakande lunch.

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter, såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Vecka 4- Öppettider; 11.30 - 14.00 Fisk 140.-, övriga rätter från 135.- –

Måndag

135.-/140.-

Sotad kycklingfilé med sås på rökt cheddar, ljummen morot-spetskålssallad
Pankostekt långafilé med curryremoulad, rostade rödbetor
(Dagens tillbehör: kokt potatis)
Lunchen serveras på Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!




Tisdag

135.-/140.-

Brässerad kalvfransyska med dillsky, rostade röda morötter
Kokt torsk med ägg-persiljesås, citronbakad savoykål
( Dagens tillbehör: kokt potatis)
Lunchen serveras på Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!






Onsdag

135.-/140.-

Lammfärsbiff med fetaost, sky på soltorkad tomat och kanel, råstekt zuccini
Ugnsbakad koljafilé, äppelcidersky och kompott på äpple, kål och lök
(Dagens tillbehör: krämigt matvete )
Lunchen serveras på Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!


Torsdag

135.-/140.-

Salviafylld fläskytter med ratatouille och karamelliserad rödlökssky
Stekt senapsströmming med rårörda lingon och brynt smör
(Dagens tillbehör: potatispuré)
Lunchen serveras på Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!





Fredag

135.-/140.-

Långbakat högrev med sticky glace, gräddkokt majs och picklad lök
Ugnsbakad laxfilé med bakad rotselleri och kräm på getost, pumpafrön och honung
(Dagens tillbehör: rostad potatis och gul morot )
Lunchen serveras på Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!





Vi flyttar upp lunchen till Hotellrestaurangen Inez & Ernst tills vidare!

– Övrigt –

Vegetariskt

135.-

Gryta på puylinser och tomat, rostad aubergine och fänkål, vitlöksemulsion, rostade valnötter