Logo element

Lunchmeny

Greenhouse lunchmeny – genuin husman lagat med kärlek

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter, såväl som spännande nya smakkombinationer.

Lunch vardagar: 11.00 – 15.00
Helgbuffé lördag-söndag: 11.00 – 16.00

– Vecka 38 –

Måndag

Örtmarinerad kycklingfilé, bakade tomater från trollåsen samt sherryvinägersky
Ugnsbakad rödspättafilé, senapsstekt rödkål och dragoncremé
(Dagens tillbehör: rostad potatis )

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och lingon
Dillbakad kolja med smörslungad rödbeta och friterad kapris
( Dagens tillbehör: potatisstomp med citron )

Onsdag

Pannbiff på högrev med gräddkokt svartrot samt picklade svarta vinbär
Ångad torskfilé med sotad gul morot samt hummersås
(Dagens tillbehör: potatispuré )

Torsdag

Ärtsoppebuffé med pannkakor sylt och grädde 120kr
Kålpudding med gräddsås och lingon
Asiatisk fiskgryta med salladslök samt korianderolja
(Dagens tillbehör: kokt potatis)

Fredag

Marinerad rostbiff med ljummen primörsallad, dijonmajo samt rostad lök
Pepparrotsbakad lax med krondillsås samt syrad spetskål
( Dagens tillbehör: Ugnsbakad örtpotatis)

– Övrigt –

Il Mondo

Pasta Alfredo

Goffig macka

Grillad biff med syrad rödlök och tryffelmajo
på grillat bröd

Vegetariskt

Aloo Ghobi

Salladsbuffé

100:-

Plocka enbart från buffén.

*Till alla våra rätter ingår hembakt bröd, smör, salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe/te, kaka & gemyt.

Dagens Fiskrätt 135:-
Andra rätter från 130:-