GREENHOUSE LUNCHMENY-
GENUIN HUSMAN LAGAT MED KÄRLEK
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
Lunchmeny
Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.
– Lunch på Greenhouse Vecka 48 –
Fläskytter med morotspurè, rödvinssky med vitlöksolja
Ugnsbakad kolja med citron- och rosmarinmarineradfänkål, musselvelouté
(Dagens tillbehör: rostad potatis)
Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
Vinångad torsk med krasse- och pepparrotssallad, brynt smör med rödbetspuré
(Dagens tillbehör: kokt potatis)
Kumminstekt kycklingfilè med myntayoughurt, curry- honungsglacerade persiljerötter
Stekt kolja med gräddstuvad spenat, tångkaviar och sotad purjolök
(Dagens tillbehör: buljongkokt potatis)
Ärtsoppebuffe med pannkakor, sylt och grädde
Högrevsbiff med rödvinssky, champinjoner, sidfläsk, syltlök
Pankopanerad sej med gulbetspesto, ragu på spenat, räkor och dill
(Dagens tillbehör; potatispuré)
Fläskschnitzel med kaprissmör, rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, sotad citron och potatispuré
Måndag, tisdag, onsdag
Penne med krämig svampsås och riven parmesan
Torsdag, fredag
Buljongblancherad hjärtsallad med vedeldad ramslöksemulsion, svampragu och purjolöksaska
Hummersoppa med handskalade räkor, fänkål och västerbottenflarn (185.-)