Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park® Sommarens paket - Klicka här
Logo element

Lunchmeny

Greenhouse lunchmeny – genuin husman lagat med kärlek

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter, såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Vecka 38 - Öppettider; 11.00 - 15.00 –

Måndag

140 :-

Höstgryta på kalv med svamp och grädde
Fiskfikassé med tomat- och saffranssås och gräddfil
(Dagens tillbehör: potatisstomp)








Tisdag

140 :-

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås
Pankobakad torsk med kräftemulsion samt broccolicruditè
(Dagens tillbehör: kokt potatis)













Onsdag

140 :-

Pannbiff med svampsås och picklad lök
Kungsflundra med brännvinssås, rökta kräftor och gulbetor
(Dagens tillbehör: potatispurè)



Torsdag

140 :-

Ärtsoppebuffé med pannkakor sylt och grädde 125kr
Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssås och kaprissmör
Ugnsbakad koljafilè med brynt citronsmör och bakad rotselleri
(Dagens tillbehör: stekt potatis)











Fredag

140 :-

Pulled pork med pitabröd och tillbehör
Lättgravad, halstrad lax med sotad fänkål och sandefjordssås med kaviar
(Dagens tillbehör: kokt potatis)














Veckans vegetariska

140 :-

Måndag, onsdag, fredag: Pasta penne med kronärtskocka, tomater och dragon
Tisdag, torsdag: Kikärtsbiff med tabouleh och limeemulsion

– Sallad –

Caesarsallad med kyckling

145.-

Lördag vecka 37

140 :-

Pytt Bellman med rödbetor

Söndag vecka 37

140 :-

Fiskgryta med saffran