Lunchmeny - Golflunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Lunchmeny

GREENHOUSE LUNCHMENY-
GENUIN HUSMAN LAGAT MED KÄRLEK

Vi serverar genuin husmanskost lagad med kärlek utifrån kokkonstens alla regler. Här hittar du klassiska rätter,
såväl som spännande nya smakkombinationer.

– Lunch på Greenhouse Vecka 40 –

Måndag

Apelsinglacerad fläsksida med gräddkokt grönkål, hyvlat äpple, rödvinssås med stjärnanis
Pankobakad koljafilé med persiljeinlagd rödkål, citronemulsion
(Dagens tillbehör: rostad potatis)



Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
Ångad torskfilé med rostad pumpakräm, bakad portabello, riven pepparrot
(Dagens tillbehör: kokt potatis)



Onsdag

Ugnsrostad kycklinglårfilé, rostad blomkål med kummin, jordnötssås
Ugnsbakad kummelfilé med grönärtspesto och rostad kronärtskocka
( Dagens tillbehör: krämigt matvete)





Torsdag

Ärtsoppebuffé med pannkakor, sylt och grädde (130.-),
Curry på lamm med spenat och korianderyoghurt , basmatiris
Lättrimmad långafilé, citrondressad zuccini, krämig grön tapenade, potatisstomp med brynt smör

Fredag

Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör,
Ugnsbakad laxfilé, portabello och spenat, svamp-misobuljong, riven peccorino
( Dagens tillbehör: potatispuré)


Veckans vegetariska

Måndag onsdag, fredag:
Filodeg- och kesolasagne med valnötter, sotad hjärtsallad dressad med körvelvinegrette
Tisdag, torsdag:
Penne med röd pesto på solrosfrön, saltrostade hasselnötter, ostronskivling, spenat


– –

I lunchen ingår sallad, bröd, vatten samt kaffe & kaka
Pris från 148.-
(Ändringar i menyn kan förekomma. För att vara på säkra sidan med allergier, hör med personalen)