Konferens i Göteborg ᐈ trygg mötesplats | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferens

Boka konferens

Konferens med spa i Göteborg

Sankt Jörgen Park är en unik destination på flera sätt, inte minst för er som vill stärka lagandan eller helt enkelt mötas i en inspirerande och grönskande miljö för att ladda batterierna. Vi är ett designhotell med spa, golfbana och flera fantastiska restauranger några få kilometer från Göteborg. Med van hand har vi skräddarsytt många konferenspaket, ofta med innehåll som spa, golf och teamaktiviteter. Hos oss får ni en förstklassig konferens med tillgång till underbart spa, bara femton minuter från Göteborg City.

Fyll i formuläret nedan, så återkommer en av våra stjärnor på bokningsavdelningen till er inom kort, eller ring för att dela era idéer för er konferens. Det går också bra att maila till es.kr1680156133apneg1680156133rojtk1680156133nas@g1680156133ninko1680156133bsner1680156133efnok1680156133

Konferenspaket extra allt

Tack vare vår Sport Club är vi också ett nav för hälsa och träning med allt ifrån padel och skogshinderbana, till yoga och gym med erfarna, inspirerande coacher för din grupp. Allt paketerat i en vacker parkmiljö, bara 15 minuter från centrala Göteborg. Här blir konferensen så mycket mer än ett sammanträde, här möts och stärks ni på riktigt.

Välkomna till en miljö som inspirerar och med mängder av möjligheter att göra konferensen till en upplevelse – oavsett vad ni önskar sätta guldkant på dagen med. Vinprovning, spa eller en svettig runda i hinderbanan och kylda bubblor i glaset vid Poolside Lounge, kanske? Här får ni teambuilding som verkligen ger ny, viktig energi till vardagen.

Konferensaktiviteter

Konferenspaket med middag, spa och övernattning i Göteborg

Att ha konferens under dagen följt av spa och/eller aktiviteter stärker lagandan och inspirerar till nya gemensamma mål. Att sedan äta middag tillsammans, sova gott på vårt hotell och vakna upp till en smakfull frukostbuffé sätter guldkant på er konferens och ger många tillfällen till samtal och ny energi.

Vårt designhotell erbjuder rum i särklass, med noga utvald inredning, fluffiga lakan och en vacker utsikt. Lägg därtill att ni har fyra restauranger att välja mellan, alla med sina särskilda inriktningar och atmosfär.

Restaurangerna Hotellet

Konferens med förstklassigt spa

Först inspirerande konferens, sedan avkopplande spa som ger ro åt själen följt av god mat, gemenskap och en god natts sömn, det är vad vi kallar ett perfekt konferenspaket.

I vår Pool Lounge njuter ni av varma källor utomhus, drömmer er bort i svävande loungebäddar eller stillar andetaget i MuViCure-rummet. Besök vårt tehus, ta ett dopp i vår stora inomhuspool och koppla av i den heta bastun. Bokar ni vår populära sparitual får ni ett bestämt flödesschema, utvalda produkter och en optimal upplevelse i vårt spa.

Sparitual

Boka konferens med fina förmåner

Som konferensgäst hos oss får du alltid:

  • Gratis parkering precis intill hotellet inkl. laddningsstation för elbilar
  • 20% rabatt på samtliga behandlingar i vårt Spa
  • Sparitual 350kr måndag – torsdag, utvalda tider (ord.pris från 700kr)
031-348 40 50

Skicka en offertförfrågan

Vi skräddarsyr den perfekta upplevelsen just för er. Fyll i formuläret nedan så återkommer en av våra stjärnor på bokningsavdelningen till er inom kort.

Skicka en bokningsförfrågan

Boka er nästa konferens i vår upplevelserika oas. Vi skräddarsyr alltid våra konferenser så att den matchar er fullkomligt. Vi ser fram emot att börja planera er vistelse tillsammans med er.

 

    Sittning