Upplev en unik konferens i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferens

Boka konferens

Unna er en unik konferens i Göteborg

Sankt Jörgen Park är en unik destination på flera sätt, inte minst för er som ska planera för en konferens. Vi är ett designhotell med spa, golfbana och flera fantastiska restauranger några få kilometer från Göteborg. Men tack vare vår Sport Club är vi även ett nav för hälsa och träning med allt från padel och skogshinderbana, yoga, gym och erfarna inspirerande coacher för din grupp. Allt paketerat i en vacker parkmiljö, bara tio minuter från centrala Göteborg. Här blir konferensen så mycket mer än ett sammanträde. Här möts ni på riktigt. I en miljö som inspirerar och med mängder av möjligheter att göra konferensen till en upplevelse – oavsett vad ni anser vara guldkant på er vistelse. Vinprovning, spa eller en svettig runda i hinderbanan och kylda bubblor i glaset vid Poolside?

Alltid unika förmåner som konferensgäst

  • Gratis parkering precis intill hotellet inkl. laddningsstation för elbilar.
  • 20% rabatt på samtliga behandlingar i vårt Spa.
  • Sparitual 350kr måndag-torsdag, utvalda tider (ord.pris från 700kr).
031-348 40 50 Maila oss

Skicka en offertförfrågan

Vi skräddarsyr den perfekta upplevelsen just för er. Fyll i formuläret nedan så återkommer en av våra stjärnor på bokningsavdelningen till er inom kort.

Boka konferens

STOLT PARTNER TILL BARNGOLFEN OCH INSAMLINGSSTIFTELSEN TILL DROTTNING SILVIAS BARNSJUKHUS

Samarbetet för att göra skillnad för drabbade barn och familjer är något som väcker hopp och stolthet genom hela resorten. Den 7 september medarrangerar vi en denna fantastiska välgörenhetstävling här på Sankt Jörgen Park.

För att ytterligare boosta detta viktiga engagemang kommer Sankt Jörgen Park att skänka 200kr för varje konferens som bokas mellan mars och juni 2020. Alla kan bidra, boka er nästa konferens hos oss! Maila konferensbokning@sanktjorgenpark.se eller ring 031-3484050.

Skicka en bokningsförfrågan

Boka er nästa konferens i vår upplevelserika oas. Vi skräddarsyr alltid våra konferenser så att den matchar er fullkomligt. Vi ser fram emot att börja planera er vistelse tillsammans med er.

 

Sittning