Konferens i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferens

Boka konferens

Inspirerande konferenser på Sankt Jörgen Park i Göteborg

Har du möjlighet att besöka oss måndagar eller tisdag? Fram till 12 december har vi ett fantastiskt erbjudande med 40% på lokalhyran.

Skicka din förfrågan redan idag till es.kr1702207287apneg1702207287rojtk1702207287nas@g1702207287ninko1702207287bsner1702207287efnok1702207287

Sankt Jörgen Park är en unik destination för konferenser. På vår resort finns designhotell med spa, golfbana, träningsmöjligheter och flera fantastiska restauranger bara några få kilometer från centrala Göteborg.

Vi skräddarsyr konferenspaket utifrån våra gästers önskemål och behov. Vårt utbud av möteslokaler och aktiviteter ger möjlighet att anpassa ert besök hos oss så att det passar just er. Hos oss på Sankt Jörgen Park får ni en förstklassig konferens med inspiration, motivation och återhämtning. 

Längst ned på den här sidan hittar du ett formulär för bokningsförfrågan. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.   

Skräddarsydda konferenspaket med det som stärker er

På Sankt Jörgen Park blir konferensen mycket mer än bara ett sammanträde. Här får ni möjlighet att mötas och stärka ert team på riktigt.

Vår resort ger möjlighet till unika konferenspaket så att ni kan lägga ert fokus där ni vet att ni behöver den: lagstärkande aktiviteter, inspirerande föreläsningar, produktiva möten eller återhämtning – ingenting hindrar er från att fylla dagen med det som är viktigt för er.

Konferenskoordinatorn hjälper er under hela vistelsen

När ni besöker oss får ni en personlig konferenskoordinator. Koordinatorn finns tillgänglig för er under hela er vistelse på resorten och hjälper till att hålla tider under dagen, ordnar med teknisk utrustning om ni behöver, ställer i ordning lokaler efter era önskemål och guidar er rätt på vår anläggning.

Kontakta oss om konferenspaket

Konferens med förstklassigt spa

Att kombinera inspirerande och produktiva möten med avkopplande tid på spa är ett av våra mest uppskattade upplägg för konferens. På så sätt kombinerad produktivitet med återhämtning under er vistelse.

På vårt spa kan ni ge er själva välförtjänt avkoppling. I vår Pool Lounge njuter ni av varma och kalla källor, drömmer er bort i svävande loungebäddar eller stillar andetaget i MuViCure-rummet. Besök vårt tehus, ta ett dopp i vår stora inomhuspool och testa våra olika bastur.

Våra konferensgäster får dessutom förmånliga priser på

Upptäck vårt spa

Konferenspaket med träning och aktiviteter

Resorten är ett nav för hälsa och träning. Här finns vår Sport Club där ni bland annat kan gymma, köra gruppass (spinning, cirkelträning, yoga eller dans) med våra utbildade coacher och spela padel på våra utomhusbanor. Vi erbjuder också SJP Championship som är en 3-kamp, Mästarna i parken och PT-pass. På resorten finns även vår golfbana och utmanande skogshinderbana som brukar bli en uppskattad aktivitetet under konferensen.

Träning och rörelse tillsammans är ett perfekt sätt att stärka både gemenskap och energi!

Boka konferens med fina förmåner

Som konferensgäst hos oss får du alltid:

  • Gratis parkering precis intill hotellet. Här finns även laddstationer för elbilar.
  • 20 % rabatt på samtliga behandlingar i vårt spa.
  • Sparitual för 350kr måndag–torsdag på utvalda tider (ordinarie pris från 600 kronor inklusive moms).
Ring oss på 031-348 40 50

Konferenshotell i Göteborg – få mer kvalitetstid på vår resort

På Sankt Jörgen Parks moderna konferenshotell finns allt som behövs för att få ut det allra bästa och mesta av er vistelse. Med en hotellövernattning får ni mer tid för umgänge. Gör en eller flera aktiviteter tillsammans: träna, testa våra sparitualer, boka en dryckesprovning, inspireras av föreläsningar eller utmana varandra på 3-kamp eller quiz. Avrunda dagen med en stressfri middag tillsammans, sov gott i något av våra hotellrum och vakna upp till en lyxig frukostbuffé.

På vårt designhotell har varje rum noga utvald inredning och vacker utsikt. Dessutom har ni allt som behövs i anslutning till hotellet – fyra olika restauranger, träningsanläggning, konferensrum, relaxytor och spa.

Läs mer om vårt konferenshotell

Skicka en bokningsförfrågan

Boka er nästa konferens i vår upplevelserika oas. Vi skräddarsyr alltid våra konferenser så att den matchar er fullkomligt. Vi ser fram emot att börja planera er vistelse tillsammans med er.

 

    Sittning