Konferens i Göteborg ᐈ trygg mötesplats | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferens

Boka konferens

Konferens i Göteborg

Möt årets utmaningar med ny energi i en trygg och säker miljö!

Sankt Jörgen Park är en unik destination på flera sätt, inte minst för er som vill stärka lagandan eller helt enkelt mötas på en trygg, säker och grönskande destination för att ladda batterierna. Vi är ett designhotell med spa, golfbana och flera fantastiska restauranger några få kilometer från Göteborg.

Fyll i formuläret nedan, så återkommer en av våra stjärnor på bokningsavdelningen till er inom kort, eller ring
för att dela era idéer för er konferens. Det går också bra att maila till es.kr1653069743apneg1653069743rojtk1653069743nas@g1653069743ninko1653069743bsner1653069743efnok1653069743

Ett brett utbud av konferensaktiviteter

Tack vare vår Sport Club är vi också ett nav för hälsa och träning med allt ifrån padel och skogshinderbana, till yoga och gym med erfarna, inspirerande coacher för din grupp. Allt paketerat i en vacker parkmiljö, bara tio minuter från centrala Göteborg. Här blir konferensen så mycket mer än ett sammanträde, här möts och stärks ni på riktigt.

Välkomna till en miljö som inspirerar och med mängder av möjligheter att göra konferensen till en upplevelse – oavsett vad ni önskar sätta guldkant på dagen med. Vinprovning, spa eller en svettig runda i hinderbanan och kylda bubblor i glaset vid Poolside, kanske? Här får ni teambuilding som verkligen ger ny, viktig energi till vardagen.

Konferensaktiviteter

Unna dig en workscape – en  alternativ arbetsplats för ny inspiration!

Kanske fortsätter livet med distansarbete, vilket milt sagt skapar utmaningar, både vad gäller lust, kreativitet och effektivitet. Här på Sankt Jörgen Park kan du komma och hitta en avskild plats för att arbeta. Här råder lugn i en skön atmosfär. Så ta chansen att ladda med ny energi i en inspirerande miljö.

I Workscape-paketet ingår: Valfri plats i allmänna ytor, wifi, skrivare, kaffe/te, lunch, Sport Club med gym och träningspass.

Pris fr. 300kr pp. 

Boka en workscape

Nya tag. Tillsammans.

Det är så mycket som är fortsatt annorlunda och osäkert. Men det vi vet är att vi alla orkar mer och mår bättre när vi tar hand oss och hittar tillbaka till energin och varandra.

I längden kan ingenting mäta sig med den energi som uppstår i det fysiska mötet mellan människor. Särskilt det här året behöver team hitta tillbaka till varandra för glädje och gemenskap för att säkra både ork, lust och prestation. Planer behöver smidas och strategier slipas. Medarbetare behöver inkluderas och ingjutas mod och delaktighet. Mest av allt behöver vi ses för att tanka energi inför en fortsatt period av distansarbete och andra utmaningar.

Så våga samla dina medarbetare för att engagera och värna om er viktiga företagskultur. Vi på Sankt Jörgen Park är fulladdade och idérika kring hur ni säkert och inspirerande kan träffas och konferera. Våra stjärnor på bokningen tipsar gärna om bästa formatet för er dag.

Maila oss

En trygg mötesplats för er konferens i Göteborg

Sankt Jörgen Park är en trygg resort för möten och konferens. Vi skärper redan höga krav, stärker medvetenheten och noggrannheten i alla led. Vi låter säkerhet, flexibilitet och service leda oss till nya lösningar och sätt. Vi ställer om och erbjuder flera avskilda oaser på resorten och mer utrymme. Vi arrangerar särskilda mötesytor just för er, i naturen, på en egen terrass eller i ett större mötesrum för en glesare sittning. All mat och dryck paketeras och serveras på ett säkert sätt. Alla gäster får individuella paket med handsprit.

Fråga oss gärna eller läs mer om hur vi arbetar för en trygg gästupplevelse.

Läs mer

Alltid unika förmåner som konferensgäst

  • Gratis parkering precis intill hotellet inkl. laddningsstation för elbilar
  • 20% rabatt på samtliga behandlingar i vårt Spa
  • Sparitual 350kr måndag – torsdag, utvalda tider (ord.pris från 700kr)
031-348 40 50 Maila oss

Skicka en offertförfrågan

Vi skräddarsyr den perfekta upplevelsen just för er. Fyll i formuläret nedan så återkommer en av våra stjärnor på bokningsavdelningen till er inom kort.

Boka konferens

Skicka en bokningsförfrågan

Boka er nästa konferens i vår upplevelserika oas. Vi skräddarsyr alltid våra konferenser så att den matchar er fullkomligt. Vi ser fram emot att börja planera er vistelse tillsammans med er.

 

    Sittning