Yogadag 23 november | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Yogaheart – 23 November

Denna dagen guidas du till mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. Efter en stilla inledning med fokus på andning, kombineras mjuka sköna flöden, som sedan övergår till sittande/liggande positioner och avslutas i skön vila/stillhet med guidad kropps-scanning och savasana.

Lärare: Fanny Olsson & Ulrika Friberg
Datum: 23 November kl.11.00-13.00


Pris 1: 650kr (Yogaklasser inkl lunchbuffé)
Pris 2: 800kr (Yogaklasser inkl lunchbuffé & poolentré)

Klassen anpassas till din nivå, så var och en ges möjlighet till egen utveckling.

Fanny Olsson

Efter en kort karriär inom biomedicinsk forskning sadlade jag om och började undervisa yoga – bästa beslutet hittills i mitt liv! Yogan har betytt så mycket för mig – som medicin, för att hitta och våga följa min inre kompass, och för en friare och närmare upplevelse av livet självt – och det är detta jag brinner för att dela med mig av.

Mitt mål med mina klasser är att erbjuda ett andningshål där du som deltagare får möjlighet att landa i din kropp och släppa stress och spänningar, utmanas, och återhämta dig, och på så vis möta dig själva på ett djupare plan, under allt vardagsbrus.

Ulrika Friberg

Ulrika har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa större och mindre yogaklasser. Hon har de senaste 20 åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner, undervisar i Sverige och utomlands.

Utbildad i hatha-yoga, samt vidareutbildad inom yogafilosofi, mytologi, gravid- yin- nidra- och restorative-yoga. Certifierad yogalärare enl yoga alliance kriterier.

Ulrika önskar förmedla varje människas inre potential, kraft och styrka, för att kunna skapa harmoniska broar mellan kropp, själ och sinne.

Ulrika har genom åren undervisat på olika studios, större och mindre och är grundare till Studio Yogaheart i Göteborg. Ulrika beskriver en stor tacksamhet över möjligheten att dela yoga, gemenskap, samtal och glädje med härliga medmänniskor.

Kategori: