Vintermys på vårt spahotell i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Vinter

Vintermys på vårt spahotell

Föreställ dig en sprakande brasa, varma pooler och sparitualer som sätter stämningen. Lägg därtill nytänkande smaker och en riktig god natts sömn i vintermörkret. Hos oss kan du uppleva riktigt lyxigt vintermys!

Upplevelser som förgyller vintern

Den här vintern kanske du behöver en upplevelse att se fram emot lite extra mycket. Unna dig en exklusiv dag för dig själv eller med någon du tycker om. Här möter ni kontrasterna mellan det varma och kalla, som ger välförtjänt sinnesro och ny energi. Vi har många härliga paket och behandlingar att välja mellan.

Välkommen att kliva in i vår magiska värld!

Boka sköna vinterpaket

Hudvård som ger ny glow

Skäm bort din hud på vår nya avdelning med resultatinriktad hudvård! Här får du uppleva den nya generationens avancerade behandlingar, som utförs av auktoriserade hudterapeuter under ledning av det erfarna hudvårdsproffset Susanna Mattebo. Se fram emot högkvalitativa och sköna behandlingar som bidrar till att huden får en ny spänst och glow.

Passa på: Den här vintern har vi 3 behandlingar till specialpris!

Läs mer om avancerad hudvård

En trygg resort för alla

Att vistas på Sankt Jörgen Park ska vara tryggt och säkert för alla, såväl personal som gäster. Därför tar vi Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer på största allvar. Vi vet att ett besök hos oss betyder mycket, inte minst i dessa tider då de flesta av oss behöver hitta lugnet och välbefinnandet i vardagen. Så visst ska du kunna fortsätta besöka oss, bara på ett lite annorlunda sätt.

Det här gör vi på Sankt Jörgen Park för att du ska känna dig trygg.

Läs mer

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket