Vinnare av årets spahotell 2022 | Sankt Jörgen Park
Logo element

Vinnare av årets spahotell 2022

Det var med stor glädje och ära som vi tog emot pris för Göteborgs bästa spahotell 2022 på Travel News Business Forum.

“Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad. 

På Sankt Jörgen får du inte tråkigt! Kickstarta hösten eller avsluta året på ett roligt sätt med familjen, kollegorna eller kanske med lite välförtjänt egentid. Spendera tid i hotellets 2 000 m² stor spa- och sportklubb innan du intar verkligheten med ny energi. Låt sedan smakerna dansa i munnen på restaurang Inez & Ernst.”

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Travel News Sverige
Kategori: