Spa-erbjudande på västkusten våren 2022 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Vår

Invig din vår 2022 med spa-erbjudande på Västkusten

Nu tackar vintern äntligen för sig och våren gör entré med spirande knoppar, värme och en längtan efter att få fylla på med ny energi. Det gör man bäst här på Västkusten, särskilt med vårt spa-erbjudande som sätter rätt inramning för våren 2022.

Solig spaweekend i Göteborg

Koppla på ditt semestermode och spendera helgen med någon du tycker om. Boka ett av våra weekendpaket, fyllda med gott för själen. Med Spring Boost får ni till exempel vår unika sparitual, middag, hotellövernattning och en frukost med extra allt. En peppigare start på våren 2022 får man leta efter.

 

Våra spapaket

Golfsäsongen är äntligen här

Svira på dig golfkläderna, kontrollera klubborna och ge dig ut på en härlig runda på vår 18-hålsbana. Här får du både utmaningar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp och i vår golfreception hittar du allt du behöver för en optimal golfupplevelse.

Glöm inte att avsluta rundan med vår populära lunch på golfrestaurangen Greenhouse.

Om Greenhouse Till golfen

På Västkusten sover man extra gott

Efter en dag av spa, en härlig middag och inspirerande intryck, så finns det inget skönare än att krypa ner i en nybäddad säng på vårt snygga hotell. Här sover du gott i lakan av finaste kvalitet och vaknar utvilad till en smakrik frukost som serverar både kalla och varma sensationer. Vilket av våra noggrant designade rum önskar du boka?

Till hotellet

Träning för nybörjare och proffs

Kom i form med något av våra inspirerande träningspass – ute eller inne. Ta ett varv på hinderbanan i parken, ett spel på padelbanan eller utmana dig på vårt generösa gym. Eller varför inte låta en av våra personliga tränare boosta dig med inspiration och pepp? Här är både gäster och medlemmar välkomna och det finns något för alla.

Träna

Oändliga smakupplevelser

Välkommen att uppleva fantastiska smaker, i glas och på tallrik.

Inez & Ernst skapar kockarna magi på tallriken, med innovationer som inspirerar och som du minns långt efter besöket. Här njuter du av fantastisk frukost, välsmakande lunch och spännande supéer.

Är du snarare i mood för att njuta av en drink och något litet att tugga på så finns alltid Bula Bar med sin fantastiska rymd och stora eldstad, sköna soffor och brädspel.

Garden Café serverar hälsosamma och mättande sallader, färgstarka smoothies och rawfood treats. Här kan du slå dig ner direkt efter träningen eller sparitualen i badrock och tofflor om du vill.

Greenhouse är vår snygga golfrestaurang dit folk både med och utan klubbor slår sig ner för vår populära lunch. Här får du olika spännande val av rätter varje dag.

Restaurangerna

Kombinera spa med avancerad hudvård

På vår nya avdelning med avancerad hudvård ger våra erfarna och fantastiska hudterapeuter dig professionell rådgivning och ansiktsbehandlingar, som kan bidra till en ungdomlig spänst och lyster eller behandla ett specifikt hudproblem.

Avancerad hudvård

Våra favoriter i vår

Se alla våra paket