Spa-erbjudande på västkusten våren 2023 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Vår

Invig din vår 2023 med spa-erbjudande på Västkusten

Nu tackar vintern äntligen för sig och våren gör entré med spirande knoppar, värme och en längtan efter att få fylla på med ny energi. Det gör man bäst här på Västkusten, särskilt med vårt spa-erbjudande som sätter rätt inramning för våren 2023.

Solig spaweekend i Göteborg

Koppla på ditt semestermode och spendera helgen med någon du tycker om. Boka ett av våra weekendpaket, fyllda med gott för själen. Med Spring Boost får ni till exempel vår unika sparitual, middag, hotellövernattning och en frukost med extra allt. En peppigare start på våren 2023 får man leta efter.

 

Boka upplevelse Alla våra spapaket

Golfsäsongen är äntligen här

Svira på dig golfkläderna, kontrollera klubborna och ge dig ut på en härlig runda på vår 18-hålsbana. Här får du både utmaningar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp och i vår golfreception hittar du allt du behöver för en optimal golfupplevelse.

Glöm inte att avsluta rundan med vår populära lunch på golfrestaurangen Greenhouse.

Om Greenhouse Till golfen

På Västkusten sover man extra gott

Efter en dag av spa, en härlig middag och inspirerande intryck, så finns det inget skönare än att krypa ner i en nybäddad säng på vårt snygga hotell. Här sover du gott i lakan av finaste kvalitet och vaknar utvilad till en smakrik frukost som serverar både kalla och varma sensationer. Vilket av våra noggrant designade rum önskar du boka?

Till hotellet

Träning för nybörjare och proffs

Kom i form med något av våra inspirerande träningspass – ute eller inne. Ta ett varv på hinderbanan i parken, ett spel på padelbanan eller utmana dig på vårt generösa gym. Eller varför inte låta en av våra personliga tränare boosta dig med inspiration och pepp? Här är både gäster och medlemmar välkomna och det finns något för alla.

Träna

Oändliga smakupplevelser

Välkommen att uppleva fantastiska smaker, i glas och på tallrik.

Inez & Ernst skapar kockarna magi på tallriken, med innovationer som inspirerar och som du minns långt efter besöket. Här njuter du av fantastisk frukost, välsmakande lunch och spännande supéer.

Är du snarare i mood för att njuta av en drink och något litet att tugga på så finns alltid Bula Bar med sin fantastiska rymd och stora eldstad, sköna soffor och brädspel.

Garden Café serverar hälsosamma och mättande sallader, färgstarka smoothies och rawfood treats. Här kan du slå dig ner direkt efter träningen eller sparitualen i badrock och tofflor om du vill.

Greenhouse är vår snygga golfrestaurang dit folk både med och utan klubbor slår sig ner för vår populära lunch. Här får du olika spännande val av rätter varje dag.

Restaurangerna

Kombinera spa med avancerad hudvård

På vår nya avdelning med avancerad hudvård ger våra erfarna och fantastiska hudterapeuter dig professionell rådgivning och ansiktsbehandlingar, som kan bidra till en ungdomlig spänst och lyster eller behandla ett specifikt hudproblem.

Avancerad hudvård

Kick-off i vår på Sankt Jörgen Park

Våren är en bra tid för kick-off och nytt engagemang! Boka in ett inspirerande besök på vår anläggningresort och stärk gemenskapen i teamet. Ni sätter själva rätt stämning för kick-offen och lägger upp dagen med aktiviteter som passar er: testa lagstärkande aktiviteter och energigivande träning, vila upp er på spa eller håll möten i något av våra moderna konferensrum.

På Sankt Jörgen Park erbjuder vi också övernattning på vårt hotell i samband med kick-offen och förstklassig mat och dryck på någon av våra restauranger.

Hitta rätt känsla på Poolside

För en kick-off med poolhäng och härligt tempo kan ni boka vår Poolside. Här är temperaturen i vattnet alltid 33 grader, stämningen bra och sommarkänslan på topp året om. Lyssna på skön musik, ät gott, beställ en drink i baren och umgås med kollegorna. För en festlig kick-off är Poolside ett lyxigt val – det finns få ställen som är lika avslappnande att stärka gemenskapen på!

Varmt välkommen att höra av dig till oss på 031-348 50 50 för att boka er kick-off eller prata idéer till ett perfekt upplägg.

Läs mer om företagskick-off på vår resort

Våra favoriter i vår

Se alla våra paket