Spa-erbjudande på västkusten våren 2021 | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

Vår

Invig våren med lyxigt spa-erbjudande

Efter en lång och annorlunda vinter är våren äntligen här; spirande knoppar, värmande solstrålar, sneakers på och en längtan efter återkoppling med ny energi. Unna dig välförtjänt sådan med spa, träning, hotell och nya smaksensationer på tallriken. Och glöm inte att ta en promenad i vår grönskande park för att uppleva vårens alla fantastiska skiftningar.

För att verkligen kicka igång våren har vi just nu härliga spa-erbjudanden. Välkommen in i vår oas.

Solig spaweekend på västkusten

Få ny energi med avkoppling. Spendera helgen med någon du tycker om med ett av våra praktfulla weekend-paket, fyllda med gott för själen. Med Spring Boost får ni till exempel vår unika sparitual, middag, hotellövernattning och en frukost med extra allt. Med andra ord, ett paket till bredden fyllt med energi och skön vårpepp.

Boka Spring Boost Våra spapaket

Äntligen dags för golf!

Svira på dig golfkläderna, kontrollera klubborna och ge dig ut på en härlig runda på vår 18-hålsbana. Här får du både utmaningar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp och i vår golfreception hittar du allt du behöver för en optimal golfupplevelse. Glöm inte att avsluta rundan med vår populära lunch på golfrestaurangen Greenhouse.

Till golfen

Få din skönhetssömn på hotell

Efter en dag av spa, en härlig middag och inspirerande intryck, så finns det inget skönare än att krypa ner i en nybäddad säng på vårt fina hotell. Här sover du gott i lakan av den finaste kvalitén och vaknar upp till en smakrik frukost som serverar både kalla och varma sensationer. Vilket av våra noggrant designade rum önskar du boka?

Till hotellet

Uppfriskande träning i vårsolen

Kom i vårform med något av våra inspirerande träningspass – ute eller inne. Våga dig på vår hinderbana i parken, ett spel på padelbanan eller utmana dig på vårt fantastiska gym. Eller varför inte låta en av våra personliga tränare boosta dig med inspiration och pepp? Här är både gäster och medlemmar välkomna.

Träna

Och riktigt god mat på tallriken

Välkommen att uppleva fantastiska smaker, i glas och på tallrik!

Inez & Ernst skapar kockarna magi på tallriken, med innovationer som inspirerar och som du minns långt efter besöket. Här njuter du av fantastisk frukost, välsmakande lunch och spännande supéer. Välkommen till Inez & Ernst.

Är du snarare i mood för att njuta av ett glas vin och något litet att tugga på så finns alltid Bula Bar med sin fantastiska rymd och stora eldstad, sköna soffor och brädspel.  Välkommen till Bula Bar.

Garden Café serverar hälsosamma sallader, färgstarka smoothies m.m. Här kan du slå dig ner direkt efter träningen eller sparitualen i badrock och tofflor om du vill.

Greenhouse är vår snygga golfrestaurang dit folk både med och utan klubbor slår sig ner för vår populära lunch. Här får du olika spännande val av rätter varje dag.

Restaurangerna

Energifyllda event med hälsa och glädje i fokus

Ta det unika tillfället i akt att boka en yogabrunch med Monika Björn, där du får uppleva utmanande yoga, brunch och inspirerande samtal. Eller häng med på ett 25h-retreat med yoga och meditation med Sheila Arnell och Magnus Fridh.

Håll koll på våra kommande event och se fram emot en stor dos med energi och inspiration, alltid med hälsan i fokus.

Aktuellt

Avancerad hudvård för en ny lyster

På vår nya avdelning med avancerad hudvård ger våra erfarna och fantastiska hudterapeuter dig professionell rådgivning och ansiktsbehandlingar, som kan bidra till en ungdomlig spänst och lyster eller behandla ett specifikt hudproblem.

Förbered huden för vårsolen med vårt specialerbjudande, där du får en fin rabatt på 3 behandlingar.

Avancerad hudvård

Våra favoriter i vår

Se alla våra paket