24/9 The Tony Irving Experience | Sankt Jörgen Park
Logo element

24/9 The Tony Irving Experience

Folkkära Tony Irving, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa lördagssunderhållning – Let’s Dance. En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera. Äntligen kan vi erbjuda en lyxig söndag fylld med dans, träning, inspiration, god mat & umgänge! Sveriges mesta dansinspiratör checkar in för ett dygn – investera i dig själv och häng på!

Det är snabbt, enkelt & roligt att lära sig dansa för Tony Irving. Alla kan vara med, det krävs inga förkunskaper, då Tony skräddarsyr dansundervisningen så att den passar deltagarnas behov.

Vi startar kl. 13.00 med en välkomstträff (incheck på hotellet kl. 15.00). På måndagen checkar du ut kl. 12.00. Vill du stanna längre kan du kontakta es.kr1701317414apneg1701317414rojtk1701317414nas@g1701317414ninko1701317414btavi1701317414rp1701317414.

Kom med bästa vännen, din partner eller själv – du lär dig dansa själv, så att du kan dansa två!

Endast ett fåtal platser finns denna afton, och enda sättet att ta del av arrangemanget är att köpa vårt paket ”SJP Live – The Tony Erving Experience” den 24 september. Boka HÄR.

Övrig Info

Om Tony:
Folkkära Tony Irving, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa lördagssunderhållning – Let’s Dance

Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under söndagar på Sankt Jörgen Park håller Tony i dans- och träningspass. Tonys träningar blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt!

Utöver detta, får man möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Kan Jag, Kan Vi! 

Om Bachata:
Dansen kommer från Dominikanska Republiken och kan dansas på många olika sätt, beroende på musikens karaktär, stämningen och kemin mellan de som dansar. Under Tonys pass blir det snabbt, öppet och lekfullt, med tonvikt på stegvariationer, kroppsrörelser och känsla. Ett svettigt & härligt danspass!

Om Jive:
Jive är en av de så kallade tiodanserna och ingår i gruppen latinamerikansk dans. Den godkändes som tävlingsdans 1968. Jiven har rötter i jitterbugg och började dansas av afroamerikaner i USA på 1930-talet. Den är en av de snabbaste danserna och känns lätt igen på det höga tempot. Tony älskar Jive och det kommer ni att märka!

Om Rumba:
Rumbans ursprung bygger på afrikanska rytmer och den finns i flera olika varianter med olika rytm och dansstil. Dansen uppstod i Havanna på 1890-talet och uppfattades då först som oanständig. Dansen är långsam och sensuell med mycket höftrörelser och skarpa växlingar mellan långsamma och snabba steg. Rumba har många figurer gemensamt med Cha Cha och Salsa, men är något mer romantisk. P.g.a. det kallas den ofta för ”kärlekens dans”.

Inspirationsföreläsning: Kan Jag, Kan Vi! 
Föreläsningen handlar om relationer. Hela livet består av relationer – från familj och vänner till arbetskamrater. Vad har man själv för ansvar i sina relationer och hur bidrar man då till att de fungerar bättre? 

Med hjälp av NLP’s ledarskapsattityder och Tonys egen livserfarenhet tittar vi på hur man kan förenkla, förbättra och förtydliga relationerna.

Floor Barre:
Måndag morgon startar med ett härligt träningspass tillsammans med morgonpigga Tony, redan innan frukost. Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett, där det fokuseras på enkla effektiva rörelser i lederna.

Bra att veta…
Dansa i bekväma kläder och skor (träningsskor eller dansskor) och ta med vattenflaska! Om vädret tillåter tränar vi Floor Barre utomhus.

Välkomstgåvan kommer från Rosenserien & Sweden Eco!

Om Rosenserien
Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Sweden Eco
Tony är ”pappa” till Rosenseriens manliga produkter, Sweden Eco, där filosofin är 100% naturligt, ekologiskt och veganskt.

Kategori: