The Practice Overnight | Sankt Jörgen Park En trygg resort - Läs mer
Logo element

The Practice Overnight

 23e April 2021 

The Practice är en musik-baserad klass som skapar medvetenhet och intention. Camilla kombinerar yoga med HIIT och meditation för en unik klass utöver det vanliga. 

Välkommen för en alldeles unik upplevelse och skön getaway. Vi checkar ut från vardagen och samlas fredag eftermiddag för en 90-minuters The Practice session följt av en skön stund i spa med hälsosamma snacks, smoothie, ett glas champagne för de som vill och en kort energimassage av en av våra duktiga massageterapeuter intill poolen. Därefter följer en underbar 3-rätters middag ”family-style” i restaurang Inez&Ernst där vi njuter av måltiden tillsammans. Pigga och härliga startar vi nästa dag  med en 75-minuters The Practice Energy session följt av en frodig frukostbuffé med lyxiga, hälsosamma och söta val för allas smak. Spa är tillgängligt fram till lunch/utcheckning. 

Paketet inkluderar: 2 exklusiva The Practice sessions, 1 energimassage, snacks och dryck i spa, 3-rätters middag, entré till ritualspa och Poolside, frukost, logi med del i dubbelrum. Start fredag kl 15.00, avslutas lördag kl 12.00

Vi följer myndigheters restriktioner för en trygg resort för alla. Läs mer HÄR. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i eventet ifall nationella bestämmelser och riktlinjer ändras, för allas säkerhet. Avbokning utan kostnad fram till 7 dagar före event, fram till 48h före event återbetalas 50% av priset.

Pris: 2800 kr

  • Datum: 23/4 – 24/4
  • Tid: kl 15:00 på fredag till 12:00 på lördagen
  • Plats: Sankt Jörgen Park, Göteborg
  • Anmäl dig till: eller 031-348 40 40

The Practice Overnight – Teman 2021 

Sankt Jörgen Park i samarbete med Camilla Ahlqvist / The Practice erbjuder The Practice Overnight i tre stärkande teman under vår och höst 2021. Välj att uppleva alla tre eller välj det tema som attraherar dig mest.

Tema 1 / Datum 23/4: Awake & Renew

Bryt mark för emotionell, spirituell och fysisk utveckling genom att väcka de delar av dig som har varit vilande. Fokus på förnyelse och energi. 

Tema 2 / Datum 28/5:  Attune 

Utforska inre och yttre uttryck för förstå dina behov och önskningar. Känn in och stärk din intention och ditt fokus för att rikta din energi rätt. 

Tema 3 / Datum 10/9: Illuminate 

Förnya din kraft och känn en nytändning med starkare ljus och energi när du fokuserar på vilande delar i dig själv som är i extra behov av nytt ljus, kraft och energi.  

Kategori: , , ,