Staycation på vår resort i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Staycation

Staycation på Västkustens bästa resort

Längtar ni efter barfotaliv, poolhäng, värme, god mat och lyxiga spabehandlingar? Packa då väskorna och checka in på vår resort i Göteborg. Här finns alla möjligheter till en härlig staycation och med pulserande Göteborg city bara ett stenkast bort.

Boka ett av alla våra sommarpaket och se fram emot en staycation i Sverige som får vardagen att kännas mycket avlägsen.

Erbjudande – Staycation i Göteborg med spa och hotell

Med vårt spapaket Park Lifestyle får du uppleva det bästa på vår resort; spa med valfri sparitual, trerätters supé, en god natts sömn i dubbelrum och härlig hotellfrukost. Dessutom får ni entré till Sport Club, Poolside Lounge och Poollounge.

Just nu har vi erbjudande på Park Lifestyle, så passa på att boka er staycation idag!

Paket med logi + spa

Staycation med spa, golf och kanske lite padel?

För den som är sugen på rörelse har vi för den golfintresserade en utmanande 18-hålsbana, där ena halvan spelas i grönskande parkmiljö och den andra med vidsträckta greenområden. Vårt spa, å sin sida, är nästan ett måste att besöka. Här finns allt du kan tänka dig för en riktigt avkopplande upplevelse.

Träningsutbudet på vår resort är stort; här finns något för alla. Om du inte har testat padel än kan vi till exempel rekommendera denna fartfyllda sport. Vi har nya, fräscha padelbanor placerade bland grönskan.

Vårt spa Till golfen

Boka staycation för hela familjen

Låt hela familjen njuta av sköna upplevelser med bad, härliga middagar, relax vid Poolside Lounge och en stor frukostbuffé efter en god natts sömn. Vi erbjuder barnvänliga aktiviteter som träning, filmvisning, aktivitetsrum med pingis, TV-spel och mycket mer.

Detta gäller för vistelse på vårt spa med barn:

  • 12e juni – 14e aug är barn från 7 år välkomna till Poolside vid bokning av logipaket (ej dagspa)
  • Barn badar i vanliga badkläder, ej badblöja
  • Barn är endast välkomna till Poolside utomhus, ej inomhus i Pool Lounge eller ritualspa
  • I Sport Club gäller åldersgräns 15 år (särskild barn- och ungdomsträning erbjuds)
  • Ta gärna med tofflor och badrock till de allra minsta. Minsta storleken på våra tofflor är 35 och vår badrock passar från cirka 10 år

För mer information inför bokning av vistelse med barn, välkommen att:

Maila Ring

Varva poolhäng med naturupplevelser i Göteborg

När ni vill ta en paus från vår 1000 kvadratmeter stora och lyxiga Poolside Lounge kan ni uppleva Göteborgs vackra natur. Bara 100 meter från resorten ligger Hisingsparkens naturreservat och det är bara ett av alla vackra naturområden som Göteborg har att erbjuda.

Att sedan avsluta dagen med en kulinarisk middag följt av en god natts sömn i mjuka lakan, det är receptet på en lyckad staycation.

Kuriosa: Vad betyder staycation?

Staycation är ett amerikanskengelskt begrepp för en semester som ägnas i eller i närheten av hemmet. Stay + vacation, helt enkelt.

Våra favoriter i vår

Se alla våra paket