Gå på spa med barn ᐅ Sportlov i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sportlov

Boka spa under sportlovet i Göteborg 

Under sportlovsveckorna bjuder vi in hela familjen till vårt prisbelönta spa i Göteborg. Ta med barnen och tillbringa värdefull tid tillsammans på resorten – i varma och kalla källor, på vårt härliga poolområde och i avslappnande och inspirerande miljöer. Boka vårt sportlovspaket där middag, övernattning och lyxig hotellfrukost ingår och ta med barnen till spa.

Ta med barnen till vårt prisbelönta spa vecka 7–9

Under sportlovet öppnar vi upp för hela familjen – stora som små. Barn är varmt välkommen till vår resort under sportlovsveckorna 7–9.

Gör något alldeles extra på sportlovet: ta med barnen på spa, utforska poolområdet och ge er själva tid att umgås.

Sportlovspaket med spa, övernattning och 2-rättersmiddag

Vårt spapaket Family Boost har något för hela familjen och passar perfekt till sportlovet. Med paketet får du tillgång till resorten och tillbringar dagen tillsammans med familjen i vårt avkopplande spa. Här hittar du varma och kalla källor, MuviCure-rummet, tehus, regnduschar, poolområdet och avslappnande relaxytor som uppskattas av alla åldrar.

Efter återhämtande och energigivande tid på spa bjuder vi på en smaksäker 2-rättersmeny i vår restaurang Inez & Ernst. Här serveras innovativa rätter med rötter i den svenska matkulturen.

Natten tillbringar ni i något av våra omsorgsfullt inredda designrum. Kryp ner i fluffiga lakan, sov ut ordentligt och vakna upp till vår omtyckta frukostbuffé. Ni vaknar upp till vår omtyckta frukostbuffé där ni kan äta en riktig långfrukost tillsammans.

Läs mer om och boka Family Boost här Boka någon av våra populära behandlingar