PT, sportcoach & kostrådgivare i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Coaching

Allmän förfrågan

Ta hjälp av en sportcoach

Trött på att inte få ut de resultat som du vill ifrån din träning eller vill du få hjälp med en mer planerad och strukturerad träning och kosthållning? Kontakta någon av våra fantastiska och erfarna coacher nedan.

Vi erbjuder coaching inom:

PT / Mental träning / Kostrådgivning / Elite Performance

PT

I vår mening bör alla människor någon gång ta hjälp av en PT för att få en överblick över hur just din kropp fungerar och vad just du som individ behöver jobba vidare med. Personlig träning kan tecknas i paket om 1 – 5 – 10 eller 20 timmar och som alltid ingår en kostnadsfri konsultation med en PT för att hitta det alternativ som passar bäst för just dig.

Mental träning

Den mentala träningen är något som blir allt mer uppmärksammat och effekterna av att jobba med även de mentala delarna lika mycket som de fysiska stärker vår prestation på fler sätt.
 Att boka ett eller flera tillfällen för mental träning kan hjälpa dig att hitta rätt målbild, jobba med din självkänsla eller öka ditt fokus för att prestera bättre. Både kring träningen men även i livet i stort.

Kostrådgivning

Vad vi äter och dricker är det som utgör vår energibas och därav påverkar på vår prestation och återhämtning. Att just därför ha en strukturerad och anpassad planering av sin kost blir därför avgörande för vår prestation, utveckling och välmående. För dig som vill ha hjälp med att hitta en kostplanering som fungerar och anpassas efter dina förutsättningar och mål kan därför få hjälp i form av kostrådgivning för att hitta en plan som verkligen fungerar!

Elite Performance

Aktiv idrottare som vill ta nästa steg i din utveckling? 
Vår satsning Elit Performance riktar sig till dig som idrottare på hög eller elitnivå som vill ha hjälp med din fysträning, rehab eller sommar/vinterträning både före, under och efter säsong. 
Vi erbjuder både fyspass, återhämtningspass och behandling av muskulatur och bindväv för dig som idrottar på hög nivå och där höga krav ställs på din kropp.

Våra fystränare jobbar idag redan aktivt med elitidrottare inom: ishockey, fotboll, tennis, golf, innebandy och volleyboll.

Priser Coaching

Personlig träning är till för dig som vill få ut det mesta av din träning! Vare sig du är nybörjare eller erfaren inom träning och hälsa så finns våra personliga tränare på plats för att hjälpa dig nå dina målsättningar. Att komma igång med sin träning kan vara svårt och en personlig tränare utgör ett otroligt bra stöd i din start och hjälper dig inte bara att få bättre effekt av din träning, din PT hjälper dig även att träna rätt så att du undviker skador. Vi har olika paketlösningar och personliga tränare som står redo att hjälpa dig komma igång redan idag så tveka inte att kontakta någon av dem!

*=icke medlem

PT (1 person)

Tillfällen
1 pass
5 pass
10 pass
Priser
795:- / *895:-
3495:- / *3745:-
5995:- / *6490:-
Kostrådgivning
Nej
Ja
Ja
Personligt träningsschema
Nej
Ja
Ja
Test kroppssammansättning
Nej
Ja
Ja

PT DUO (2 personer)

Tillfällen
1 pass
Priser
550:- / *600:- per person

Small Group (3-6 personer)

Hitta kompisar med samma mål och träna tillsammans i small group, 3-6 personer.

Tillfällen
1 pass
Priser
450:-

Fystest

Tillfällen
1 ggr
Priser
395:- / *445:-

Kostrådgivning

Tillfällen
1 ggr
2 ggr
Priser
800:- / *850:-
1500:- / *1600:-

Test kroppsammansättning

Testet innefattar mätning på tanitavåg, hållningsanalys samt rörlighetsanalys.

Tillfällen
1 ggr
Priser
350:- / *395:-

Vill du bli medlem?

Se priser för medlemskap

Våra Personliga tränare

Joel Wästgårds

Med mig får ni följa med på utmanande, roliga och framförallt effektiva träningspass utifrån dina mål!

Jag har som personlig tränare många års erfarenhet och brett register av träning, både i form av stryke- och konditionsträning men också även inom olika idrotter. Jag hjälper dig att nå dina mål och att du själv ser och märker resultat snabbare än du anar!

Varför nöja dig med 50% när du kan få ut 100% av din träning?

Med en stark vilja ifrån dig som kund kombinerat med mina kunskaper och erfarenheter så kommer vi tillsammans att lyckas uppnå dina mål! Om du har tidigare erfarenhet inom gym och styrketräning eller om du kommer till mig som nybörjare spelar ingen roll, alla kan lyckas och jag lovar att ge dig 200%engagemang och motivation!

E-post: joel.wastgards@sanktjorgenpark.se
Telefon: 031-348 40 36
Mobil: 070-268 54 38

Telefon E-post

Yessica Ståhlbalck

Min ambition är att din vardag ska fungera så optimalt som möjligt oavsett om det gäller tid till träning och välmående eller en funktionell kropp. Detta genom att individanpassa ett träningsupplägg som är inspirerande, säkert och effektivt och, om du vill, även med en hälsosam kost och livsstil i allmänhet. Allt efter dina förutsättningar och önskemål. Kanske handlar det om att ”komma igång” eller ren teknikträning. Eller att stärka din kropp för att hålla nu, men också sen.

Vill du kanske ta din träning till nästa nivå, komma ett steg längre. Kanske behöver du helt enkelt bara kunskapen, bollplanket och ”peppet” som en personlig tränare kan bidra med.

Låt oss diskutera och sätta upp bra och utmanande, men realistiska mål och en plan som går att hålla.

Tillsammans når vi längre!

E-post: yessica.stahlbalck@sanktjorgenpark.se
Mobil: 072-323 20 38

Telefon E-post

Emma Andréasson 

“Kroppen är din mest värdefulla ägodel, så se till att ta vara på den” 

Tillsammans hittar vi en väg för dig och din träning.
Att genom utmaning och prestation känna glädje och stolthet. 

 

 Efter flera års erfarenhet inom träning och hälsa kommer jag att pusha dig till nästa nivå.  Samtidigt kommer vi att ha roligt och du kommer aldrig att ångra ett träningspass, det kan jag lova dig. 

“Efter flera år av egna skador och långa rehabiliteringar vet jag hur det är när det känns tufft och nästan omöjligt. Men kroppen klarar av mycket mer än vad vi tror. Det är bara att bestämma sig för att kriga igenom hela matchen”

 

E-post: emma.andreasson@sanktjorgenpark.se
Telefon: 031-3484044
Mobil: 073-3355708

 

Telefon Epost

Inger W Halldin

“Träna idag för att vara stark i morgon!”

Du är unik, det är också dina mål, specifika behov och förutsättningar att träna. En stor del av att uppnå resultat handlar om att ta hand om kroppen genom rätt näring och utsätta den för rörelse och kraft som den är gjord för.

Som personlig tränare och mental coach har jag kunskap som leder till resultat genom smart och effektiv träning, verktyg som hjälper dig eliminera hinder och stärker ditt mindset.
Med många års erfarenhet av att arbeta med utveckling av gruppträning, att jag har utbildning i flera olika träningsformer och är personlig tränare gör har jag en ryggsäck fylld med kreativa och inspirerande träning som ger resultat.

Som din personlige tränare kommer jag utmana dig med träning och mentala strategier som gör att du lyckas med dina uppsatta mål!

Ser fram emot att få hjälpa dig när du är redo att bli en starkare, smidigare och mer uthållig version av dig själv!

E-post: inger.halldin@sanktjorgenpark.se
Mobil: 070-758 88 39

Telefon E-post

Peter Alvegard

Jag vill smitta av mig min träningsenergi och glädje till dig. Med mig jobbar du med just dina mål – och ingen annans. Oavsett om du vill gå ned i vikt, öka i vikt, eller bli allmänt starkare så ser jag till att du närmar dig ditt mål snabbare än du anar!

Mitt mål med vår träning tillsammans är att du ska hitta glädje i rörelser och träning samt att känna dig bekväm och framförallt nöjd med vårt arbete tillsammans. Jag arbetar även med kostrådgivning & coachig inom träning och motivation.

Jag ser framemot vårt möte oavsett tidigare erfarenhet!

E-post: peter.alvegard@sanktjorgenpark.se
Mobil: 070-600 96 24

Telefon E-post

Miranda Källhage

“Fysisk styrka bringar psykisk styrka”

Du vet inte hur mycket bättre du kan må förrän du faktiskt har testat att göra en förändring. Att investera i just din egen hälsa är något utav de absolut bästa du kan göra för dig själv och så klart även för din omgivning. Vill du maximera just ditt välmående genom att ta dig själv, din hälsa, din energinivå och din kroppskapacitet till nästa nivå? Då har du kommit rätt.

Jag som Personlig tränare och Osteopat hjälper dig mer än gärna som en guidande och hjälpande hand. Jag kommer att arbeta helhjärtat, aktivt, närvarande och peppande ut efter dig, dina mål, ambition och dina förutsättningar.

Vi tillsammans jobbar med din styrka och din funktion oavsett om det handlar om exempelvis muskelutveckling, skadeförebyggande, viktnedgång, viktuppgång, teknikträning, att bygga upp en träningsrutin osv. Låt oss sätta upp en passande plan för just dig.

E-post: miranda.kallhage@sanktjorgenpark.se
Telefon: 031-348 40 44
Mobil: 076-374 82 09

Telefon E-post

Linnéa Netterberg

”Att sätta ett mål är enkelt. Att fullfölja en plan och nå målet är desto klurigare.”

Du behöver verktyg.
Oavsett vilket mål du har så finns det två saker som kommer hjälpa dig på vägen.
Två verktyg – Rutin och glöd.
Rutin i form av goda vanor och glöd i form av vilja och motivation.
När den ena av dessa dalar finns den andra för att stötta upp.

Här vill jag stötta dig.
Jag kommer se till att du under våra träffar känner att du utbildas och lär dig om vilka rutiner du behöver skapa. Jag kommer stötta dig genom att inspirera och kicka igång den där brinnande känslan i bröstet, din glöd.
Jag kommer hjälpa dig att sätta en plan på hur du ska nå just ditt mål.

Du gör jobbet och jag stöttar upp där du behöver.

Du är viktig och du är värd att nå dina mål!

E-post          linnea.netterberg@sanktjorgenpark.se
Telefon        031-3484036
Mobil           070–383 77 09

Telefon Epost