Träningscenter & sport club i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sport Club

Träning som livsstil

Vår Sport Club är inte som andra. Hos oss handlar träning om så mycket mer än att bränna kalorier. Det är en livsstil. Du kommer märka det när du kliver in. Vi har skapat en skön atmosfär som lockar till rörelse och den senaste utrustningen i gymmet utmanar dig att bli ditt bästa jag. Våra gruppträningar håller hög kvalitet och du tränar tillsammans med välutbildade instruktörer och licensierade personliga tränare. Vill du variera din träning föreslår vi ett varv eller tre i vår hinderbana, vattenträning eller kanske ett hårt pass i friska luften i vårt utegym. Om vintrarna om snön ligger kan du till och med åka längdskidor här i parken.

Se öppettider

Mycket mer än ett lyxigt hotellgym

Välkommen till en träningsanläggning utöver det vanliga. Här är det enkelt att hålla igång träningen även när du är på resande fot. Häng med på något av alla gruppträningspass, prova vattenträning, boka en personlig tränare, utmana dig själv i vår hinderbana eller ge dig ut i våra löparspår i skogen redan innan frukost. Och hämta andan i vår relaxavdelning efteråt. Vår Sport Club är självklart inte bara till för våra hotellgäster utan välkomnar alla med medlemskap och en dröm om ett skönare liv i en sundare kropp.

Boka (gäst) Boka (medlem)

Vår träningsfilosofi – Mensana in corpore sano

Vår filosofi och ständiga ambition är att erbjuda alla en holistisk och genomtänkt plats för träning och en hälsosam livsstil – oavsett vem du är eller hur dina mål ser ut.

Mensana in corpore sano – En sund själ i en sund Kropp. Oavsett om du är elitutövare eller söker lugnet i yinyoga möts vi alla i en gemensam strävan efter välbefinnande i en kropp som mår bra länge. Det går hand i hand med vårt kunnande och vår passion för vår Sport Club och gör oss till en mästerlig och trygg partner i ditt välmående. Vi lägger stor vikt vid att coacha och ge varje individ perfekta förutsättningar, så oavsett hur din resa eller mål ser ut guidar och motiverar vi dig till just dina framsteg.

Läs mer

Vårt träningsutbud

Vi har ett brett utbud av träningsalternativ och här följer exempel på vad vi erbjuder.

Gym

Ett traditionellt gym med god ventilation, maskiner, fria vikter, funktionell yta med TRX, VIPR, pilatesbollar, hoppboxar med mera.

Utegym

Ett utegym med monkeybar, dips-ställning, battlerope, stubbar och däck. Ligger fint och grönt i en björkdunge 50 meter från gymmet.

Spinningsal

En spinningsal med nya bodybike-cyklar med activio, ett pulssystem där du kan följa din puls under klassen.

Yogasal

Vår yogasal ger en lugn och harmonisk känsla. Här kör vi allt från utmanande fysyoga till avslappnande yinyoga.

Hinderbana

En hinderbana med 10 st olika hinder, perfekt att träna i inför olika hinderbanetävlingar eller bara för att variera din träning.

Gruppträning

Stort utbud av olika klasser inom Cardio, Strength och Yoga. Även vattenträning i vår Pool Lounge.

Coaching

Vår samlade erfarenhet och kompetens inom holistisk hälsa och träning är väldigt stor. Den omfamnar all sorts träning och strävan efter långsiktigt välbefinnande. Från att hitta balans med vikten, och i livet, till att förbättra sin prestation i ett lopp eller att maxa sin kapacitet i sin elitsatsning.

Ingen individs utmaning eller målsättning är för liten eller stor för oss. Vi är lika passionerade över att vara del i din resa hur den än ter sig.

Unna dig precis det du är värd, låt oss prioritera, guida och inspirera dig till välbefinnandet som du är värd.

Läs mer

Företagsträning – Active Premium Partner

Investera i ditt företag och dina anställda och bli Active Premium Partner hos oss.

Vi skräddarsyr det optimala upplägget för just Er med reserverad dag, lokal och egen instruktör. Ett fantastiskt paket för att frekvent inspirera och aktivera teamet med full frihet att bjuda med affärspartners och önska träningsfokus.

Extra fina fördelar med Partnerskapet: 

  • Träningskort till Sport Club för alla anställda.
  • Avdragsgillt som friskvård för företaget.
  • Specialpris för entré till Pool Lounge i samband med besök i Sport Club.

Kontakta Joel Wästgårds es.kr1680156455apneg1680156455rojtk1680156455nas@s1680156455dragt1680156455saw.l1680156455eoj1680156455 för information och priser. 

Friskvårdsbidrag

Vi på Sankt Jörgen Park kan erbjuda dig flera aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till: Träning (Personlig träning, träningskort/medlem i Sport Club, kostrådgivning, klippkort träning), Behandling (svensk klassisk massage, relaxmassage), Spa med sparitual.

Hur gör jag?

All friskvård är personlig och kan ej användas av någon annan. Därmed kan vi ej erbjuda ett presentkort/värdebevis för friskvård. Du bokar den aktivitet du föredrar (träning, massage eller sparitual). Aktiviteter som är bokade genom friskvårdsbidraget är inte återbetalningsbara. Det finns möjlighet att flytta bokningar som är gjorda och betalda med årets friskvårdsbidrag fram t.o.m. 31 mars 2023, måndag – torsdag.

Förutom att lämna kvitton till din arbetsgivare fungerar portalerna Epassi och Benify hos oss. De är godkända att betala din friskvård med och har ett samarbete med Sankt Jörgen Park.

  • Epassi – du som gäst bokar din aktivitet/behandling via es.kr1680156455apneg1680156455rojtk1680156455nas@g1680156455ninko1680156455btavi1680156455rp1680156455 och betalar med din Epassi-app på plats vid ditt besök.
  • Benify – du som gäst bokar din aktivitet/behandling via es.kr1680156455apneg1680156455rojtk1680156455nas@g1680156455ninko1680156455btavi1680156455rp1680156455. Meddela vid bokningstillfället att du ska använda ditt friskvård via Benify. Vill du köpa träningskort söker du efter Sankt Jörgen Park i Benifys portal och beställer det träningskort du önskar.
Läs mer om friskvård