Spahotell i Göteborg ▸ Boka hotell och spa | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spahotell

Unikt spahotell i Göteborg

Inte behöver du resa utomlands för att få uppleva bad, behandlingar, lyxigt designhotell och nya intryck. Vårt spahotell ligger granne med Göteborg city och bjuder på ett stort utbud av behandlingar, sparitualer, bastur, fantastisk mat och en god natts sömn i snygga hotellrum. Lägg därtill vår vackra park, gym och golfbana, och du har alla möjligheter till en fantastisk spavistelse.

Spahotell med maxade paket

Låt den avkopplande känslan stanna kvar lite längre – boka spa med övernattning genom ett av våra välfyllda spapaket. Vill du avsluta en tuff arbetsvecka och checka in en fredag? Koppla av en hel helg med någon du tycker om eller sätta dagens måsten på paus med dagspa?

Välkommen!

Dagspa Spa med logi

Sparitual för både kropp och själ

Har du provat en av våra sparitualer? Det är en badceremoni där du i en förutbestämd ordning och med utvalda produkter njuter av varma och kalla källor, bastur, duschar och bad. Vi har olika ceremonier, som bidrar till olika känslor och verkan. Du väljer på plats vilken som passar din sinnesstämning bäst.

 

Boka sparitual

Hotell och spa med öga för design

På hotellet lyser vår passion för konst, arkitektur och design igenom i varje detalj. Varje rum är inrett efter ett eget tema; föredrar du nordiskt stramt eller exotisk färgprakt? Här får du en ny upplevelse varje gång du bor hos oss. Men, vilket rum du än väljer, så får du hög designkänsla och maximal komfort.

PS. Som hotellgäst får du fri entré till Pool Lounge där du njuter av olika pooler, relaxytor, MuViCure-rum och tehus. Och glöm inte att besöka somriga Poolside Lounge utomhus, där vattnet alltid är 33 grader varmt.

 

Om hotellet Boka hotellrum

Se alla våra paket