Sparitual - boka våra berömda sparitualer | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sparitual

Boka sparitual

Avkoppling och välbefinnande med våra prisbelönta sparitualer

Våra sparitualer är både prisbelönta och omtyckta. Ritualerna är speciellt utformade för att du ska få ut det allra mesta när du besöker vårt spa – och uppleva det på bästa sätt. En sparitual genomförs i en förutbestämd ordning med utvalda produkter som vi har tagit fram för att din kropp och alla dina sinnen ska hamna i avslappnad balans.

Våra sparitualer ingår i flera av våra paket men kan alltid köpas till om du önskar när du besöker oss.

I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år. Personer över 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

 

En ritual i stilla tempo

En sparitual är avkopplande för både kropp och själ. Ritualen gör din vistelse på spa till en resa för sinnet och guidar dig till välbefinnande. Sparitualer är gamla och välbeprövade traditioner som utförts av människor i tusentals år. I ritualen ingår bestämda steg i en särskild ordning som blir en rogivande badceremoni.

Vi rekommenderar att du utför våra sparitualer i stilla tempo. Sparitualerna och produkterna är framtagna för att hjälpa dig att komma i rätt sinnesstämning, reducera stress och för att du ska få ut det allra bästa vi har i vårt spa.

ACTIVE RITUAL – årets sparitual 2023

Till vår signaturritual har vi tagit fram produkter som är både stärkande och lugnande. Vårdande havtorn innehåller C-vitamin som ger huden lyster, och den värmande pepparn ger styrka och ökar blodcirkulationen i kroppen.

Boka Active Ritual
Spaset

SIGNATURE RITUAL – lugnande och stärkande

Till vår signaturritual har vi tagit fram produkter som är både stärkande och lugnande. Vårdande havtorn innehåller C-vitamin som ger huden lyster, och den värmande pepparn ger styrka och ökar blodcirkulationen i kroppen.

Boka Signature Ritual

Få ut det bästa av vårt spa med en sparitual

När vi har skapat våra sparitualer har vi gjort det för att du ska kunna ta del av det allra bästa vi har att erbjuda. Vår spaceremoni är unikt utformad efter alla de möjligheter till välbefinnande du hittar hos oss. Dusch och bad med utvalda produkter exfolierar och mjukgör huden.

I vår Marmorkälla börjar du badceremonin med klassisk tvagning. Genom att skölja bort stress med meditativ och klassisk japansk tvagning varvar du ned ordentligt och kommer i stämning för resten av ritualen. Klassisk tvagning genomförs med fördel under tystnad där du fokuserar på andningen och får rikta allt fokus på dig själv.

En klassisk metod för att släppa stress och för att öka energin är att växla mellan kalla och varma temperaturer. I våra bastur, varma källor och regnduschar mjukar du upp muskler och hittar välmående. Vår isvak med kallt vatten minskar stresshormoner, ger mer energi och stärker immunförsvaret.

Avsluta eller pausa din ritual med lugnande musik, en kopp te eller friskt vatten i vårt tehus, och upplev fullständig avkoppling här på vårt spa.

Boka våra sparitualer Se alla spapaket här

Välj till en behandling som ger extra välbefinnande och ro

Genom att välja till en behandling som du kombinerar med din ritual tar du välbefinnandet till nästa nivå. Boka en helkroppsmassage, en ansiktsbehandling eller en exfolierande kroppsbehandling inför ditt besök så får du en svårslagen vistelse här hos oss.

 

Boka en behandling