Poolside Lounge - Spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Poolside Lounge

Boka spapaket

Barfotalyx och skönt poolhäng centralt i Göteborg

Välkommen till Poolside lounge – det ultimata poolhänget med nära till allt du behöver för att växla tempo i vardagen. 1000 kvadratmeter sommarkänsla – oavsett väder. Krossad is i glasen och alltid 33 grader i vattnet. Sätt stressen på paus och känn värmen strömma genom kroppen. Njut av gott i glaset, livsnjutande sällskap och skön musik.

Här kan du varva ner efter en intensiv match på padelbanan eller vila fötterna efter 18 hål på golfbanan. Unna dig en skön cabana och känn hur rytmen av sommarens möjligheter sprider sig i kroppen. En lyxig pool club nästan i city där upplevelsen flörtar med det bästa av de internationella metropolerna. Bo över i våra härliga hotellrum så att du helt kan hänge dig åt stressfri sommarlyx. Välj bland flera olika upplevelsepaket för att hitta just din favorit.

Sankt Jörgen Park & Poolside Lounge är inte bara ett hotell med pool i Göteborg – det är sommarkänsla när den är som bäst!

Hur ser din drömsemester i Sverige ut?

I sommar semestrar vi i Sverige. Och visst låter väl västkusten, i en ljuvlig oas med solvarma cabanas, barfotalyx och alltid 33 grader i poolen helt okej? Välkommen att njuta av din sverigesemester på Sankt Jörgen Park! Här får du total avslappning vid poolen eller kombinerar med fysiska aktiviteter så som golf, padel eller yoga. Bara ett stenkast från Göteborg, men som en alldeles egen värld.

Familjesemester

Vecka 26 – 32 välkomnar vi särskilt familjer att uppleva vår destination med fantastiska faciliteter och upplevelser (Åldersgräns Poolside Lounge från 6 år). Övriga veckor gäller ordinarie åldersgräns.

Vi skräddarsyr din upplevelse och paketerar gärna All Inclusive för att ge dig en riktigt skön hemester i sommar. Sugen på att besöka oss? Kontakta privatbokning@sanktjorgenpark.se eller 031-3484040.