Pool Lounge i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Pool Lounge

Boka spapaket

Unna dig att ladda om i vår sköna pool lounge

En stunds stillhet och mjuka varma strömmar i poolen. Här kan du lätt stänga ute vardagens måsten och ladda om i en varm omfamning. Välkommen till Sankt Jörgen Park Spa!

Pool Lounge – vår oas för varma bad och vila

Det är till vår pool lounge du kommer för att bada i sköna vattenkällor, gunga i Swaybäddarna eller drömma dig bort i MuViCure-rummet. Drick en kopp ayurvediskt te i vårt tehus och följ med andetaget när det stillar sig.

 

Boka spapaket

Populära spapaket

Sparitual

Spaälskaren finner sitt himmelrike precis här. Bland bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällan där du tvagar dig, Eldrummet där du finner vila. I Himmelriket utför du Sparitualen som är en badceremoni utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spabesök. Välj bland fyra ritualer och sinnesstämningar – Energy, Purify, Relax eller årets Jubileumsritual.

Läs mer Boka sparitual

Behandlingar

Välj just den behandling som passar dig bäst. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage, till vaxning, pedikyr och färgning av fransar och bryn. Fri entré till vår poollounge & Sportclub ingår alltid när du bokar en behandling hos oss.

Våra behandlingar