Kroppsbehandlingar – Spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar i vårt spa – en avslappnande upplevelse

Unna din kropp något alldeles extra. Oavsett vilken av våra kroppsbehandlingar du väljer kan vi garantera en välgörande och avslappnande upplevelse.

1150kr

Park Spa, 80 min

I denna lyxiga kroppsbehandling har du tre produktlinjer att välja på. Välj Relax, Energy eller Purify efter dagsform. Behandlingen inleds med en skön body scrub, peeling och rengöring av ansiktet. Sedan väntar en lång härlig topp till tå-massage.

Skicka förfrågan

900kr

Park Spa, 50 min

I denna kroppsbehandling har du tre produktlinjer att välja på. Välj Relax, Energy eller Purify efter dagsform. Behandlingen inleds med en skön body scrub, därefter inpackning i ekologiskt body butter som verkar återfuktande och arbetar anti-age. Under tiden inpackningen verkar får du en ansiktsrengöring samt en avslappnade ansiktsmassage. Kroppsbehandlingen avslutas med en återfuktande produkt för hela kroppen.

Skicka förfrågan

500kr

Park Spa, 20 min

I denna kroppsbehandling har du tre produktlinjer att välja på. Välj Relax, Energy eller Purify efter dagsform. Behandlingen inleds med skön body scrub och avslutas med en återfuktande produkt för hela kroppen.

Skicka förfrågan

925kr

Kerstin Florian Anti Stress, 50 min

En stärkande och avslappnande kroppsbehandling som inleds med Scrub och massage på fötter och underben, därefter massage av händer, armar och axlar. Kroppsbehandlingen avslutas med en avstressande nack- och hårbottenmassage.

Skicka förfrågan

Se fler behandlingar