Klassisk ansiktsbehandling med spa | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Klassisk ansiktsbehandling

Resultatinriktade behandlingar Klassiska ansiktsbehandlingar Alla behandlingar Erbjudanden!

Lika mycket lyster som omvårdnad

Våra klassiska ansiktsbehandlingar passar alla. Fokus är omvårdnad, återfuktning och rengöring på djupet för en stark barriär och minskad inflammation. Ett bra val om du vill ha djuprengöring men inte kemisk peeling. Välj 50 min för fullt fokus på djuprengöringen eller 80 min för extra lyx med längre ansiktsmassage eller färgning av fransar och bryn. Varje behandling är skräddarsydd för att ge din hud optimal behandling.

Ge huden rätt förutsättningar för bästa resultat

Före din behandling

Starta gärna i vår Sport Club, högintensivt eller skön yoga, eller mjuka upp kropp och sinne i vår exklusiva Pool Lounge. Att aktivera blodcirkluationen med värme och aktivitet stimulerar även din hud och förbättrar förutsättningarna för behandlingens resultat.

Efter din behandling

Vi avråder från att bada och basta efter en ansiktsbehandling. Efter en klassisk ansiktsbehandling kan du vanligtvis bada och basta dagen efter men vi rekommenderar alltid att rådgöra med din hudterapeut.

Våra resultatinriktade hudvårdsbehandlingar har striktare rekommendationer, läs mer här.

En spaupplevelse ingår alltid i din behandling!

Vi har en holistisk filosofi och månar om att hela du ska må bra. Därför får du alltid tillgång till vår sköna Pool Lounge med varma pooler, tehus, tonsatt meditation och sköna relaxytor, både ute och inne, när du kommer hit för en behandling. Du får låna badrock, handduk och tofflor här. Även vår Sport Club med exklusivt gym, bred meny av gruppträningspass – allt från yoga, dans och HIIT samt utegym och OCR ingår. Helhetsupplevelsen ser vi som en alldeles unik gåva till dig för att ladda med energi och sinnesro när du väl är här.

Avancerade behandlingar

Resultatinriktad hudvård – en helt ny dimension

Vi avancerar och erbjuder nu den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter under ledning av Susanne Mattebo som har arbetat med hudvård i 25 år i samarbete med många hudläkare. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer. Läs mer om våra behandlingar och hur de verkar för en friskare hud med spänst och klarhet som både känns och syns.

Avancerad hudvård

Ge bort vacker hud med presentkort!

Med ett presentkort kan du ge någon du tycker om en exklsuiv och omtänksam gåva. Välj belopp och ge din vän möjligheten att fylla på med energi och boost för sin hud! Ansiktsbehandling hos oss är alltid en helhetsupplevelse med entré till Poollounge, relaxytor och träning i Sport Club.

Köp presentkort

Tryggt och säkert

På Sankt Jörgen Park är omtanke vår grundtanke. Att vistas på Sankt Jörgen Park ska vara tryggt och säkert för alla. Våra behandlingar utförs i en säker och avgränsad miljö av auktoriserade hudterapeuter, med skärpta rutiner för hygien, avstånd och flöden. Alla terapeuter använder munskydd och handskar och behandlingsrummen desinfekteras mellan varje behandling. En ansvarig hudläkare finns disponibel för de mer avancerade behandlingarna.

Läs mer om hur vi arbetar för en säker resort och gästupplevelse.

Trygg resort för alla

Vårt utbud av klassiska ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling - 50 min

Din hud får en djuprengöring där fokus ligger på näring och återfuktning.

pris990kr

Deep Treat

Din hud får en djuprengöring där fokus ligger på balans, läkning och återfuktning. Peeling ger ny lyster. Ånga och portömning om din hud behöver det. Njut av en kort ansiktsmassage innan en aktiv mask för din specifika hud verkar medan axlar och nacke masseras.

Boka behandling

Klassisk ansiktsbehandling - 80 min

En skräddarsydd behandling för återfuktning, lyster och klarhet.

pris1450kr

80 minuter av lyx

Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om din hud och ge den en skräddarsydd behandling för återfuktning, lyster och klarhet. Efter en djuprengöring följer peeling, ånga och portömning utifrån din huds behov. En aktiv mask för din specifika hud verkar medan axlar och nacke masseras. Välj mellan en längre massage eller färgning av fransar och bryn.

Boka behandling
Se alla våra behandlingar