Avancerad hudvård - ansiktsbehandlingar | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Avancerad hudvård

Resultatinriktade behandlingar Klassiska ansiktsbehandlingar Alla behandlingar Erbjudanden!

En helt ny nivå
för din hud

Din hud är med dig hela livet. I alla väder och alla situationer. Och den utsätts dagligen för många påfrestningar som stress, sol, miljöföroreningar samt strålning från mobiler och datorskärmar.
Den förtjänar att du ta hand om den.

Ta del av våra erbjudanden

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar

Analys & konsultation - 30 min

ERBJUDANDE! Köp minst tre produkter så bjuder vi på konsultationenen.

pris500kr

Analys & konsultation – 30 min

Låt någon av våra auktoriserade terapeuter utföra en hudanalys som resulterar i en personlig behandlingsplan samt rekommendationer för vilka produkter som kan förbättra just din hud. Ifall du köper minst tre hudvårdsprodukter i samband med ditt besök bjuder vi på konsultationen.

Boka konsultation

Avancerad peel - 30 min

Har du pigmenteringar, solskadad hud, fina linjer eller ojämn hudstruktur kan du testa vår Avancerade Peel.

pris1050kr

Avancerad peel – 30 min

Har du pigmenteringar, solskadad hud, fina linjer eller ojämn hudstruktur ska du testa vår Avancerad Peel. Behandlingen är läkande och ger din hy ny lyster. Efter rengöringen gör vi en hudanalys för att se vilken slags avancerad peeling som passar din hud bäst, kemisk peeling eller microdermabrasion.

Boka behandling

Avancerad peel - 50 min

Med Avancerad Peel 50 min får din hud en skräddarsydd peelingbehandling där aktiva syror alltid väljs utifrån din specifika hud.

pris1450kr

Avancerad peel – 50 min

Med Avancerad Peel 50 min får din hud en skräddarsydd peelingbehandling där aktiva syror alltid väljs utifrån din specifika hud. Behandlingen börjar alltid med en konsultation där hudterapeuten undersöker din huds behov och avslutas alltid med ett anpassat produktprogram med produkter speciellt utvalda för din hud samt rekommendationer för bästa hudrutin.
Portömning ingår.

Boka behandling

Avancerad peel - 80 min

Är du ute efter fasthet, jämnare hudton och ökad lyster? Då ska du välja denna behandling.

pris1850kr

Avancerad peel – 80 min

Är du ute efter fasthet, jämnare hudton och ökad lyster? Då ska du välja denna behandling. Den tar sig samtidigt an pigmenteringar, solskadad hud, fina linjer och ojämn hudstruktur. Peelingen innefattar skräddarsytt upplägg av slipning med kristaller och/eller kemisk peeling, samt lättare portömning efter behov. Behandlingen avslutas med högkoncentrerad aktiv mask och massage av axlar och nacke. Välj mellan en längre massage eller färgning av fransar och bryn.

Boka behandling

Behandlingar efter konsultation

Resultatinriktade behandlingar - erbjuds endast efter konsultation hos våra hudterapeuter.

Retinol Peel - 30 min

Förbättra din huds struktur och spänst! Denna peel har en unik sammansättning av Retinol och volymgivande Aminofill.

pris1200kr

Retinol Peel – 30 min

Förbättra din huds struktur och spänst! Denna peel har en unik sammansättning av Retinol och volymgivande Aminofill. Du får dessutom en jämnare hudton och ökad lyster. En snabb, enkel och mycket effektiv peel som påbörjas på kliniken och tvättas av hemma. Behandlar resultatrikt olika sorters hudbesvär och minimerar linjer och rynkor.

Ring för att boka konsultation: 031-348 40 40

PRX-T33 - 30 min

ErbjudandeKur om 3 behandlingar 4500kr (ord. 5700kr)

pris1900kr

PRX-T33 – 30 min

En superbehandling. Solskadad hud, pigmenteringar, rynkor och fina linjer? Stimulera huden med denna nya generationens TCA-peeling som ökar hudens egna cellförnyelse. De aktiva ingredienserna interagerar med huden på cellulär nivå och bidrar till att nya hudceller bildas. Återfå förlorad elasticitet och förbättra huden både direkt och på sikt.

Ring för att boka konsultation: 031-348 40 40

SkinPen®

ErbjudandeKur om 3 behandlingar 6000kr (ord. 6600kr)

prisVarierar

SkinPen®

Längtar du efter en naturligt vacker och jämn hud? Behandlingar med SkinPen® ökar hudens fasthet och fyllighet genom att skapa kontrollerade mikroskador i huden, för att på så sätt stimulera kroppens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av nytt kollagen utan att den generella hudstrukturen påverkas. SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA). Dessutom är den CE-märkt och ISO-certifierad.

Kinder: 1500 kr – 30 min
Ansikte: 2400 kr – 50 min
Ansikte och hals: 2900 kr – 50 min
Ansikte, hals och dekolletage: 3400 kr – 80 min

Ring för boka konsultation: 031-348 40 40

Se alla våra behandlingar

Den nya generationens avancerade behandlingar

Vår resultatinriktade hudvård med vetenskapligt dokumenterade aktiva ingredienser stärker upp, reparerar och har en föryngrande effekt på din hud. Vi erbjuder den nya generationens avancerade behandlingar, utförda av auktoriserade hudterapeuter. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer.

Avancerad peeling – kliniskt beprövad hudvård

Med våra avancerade peels kan vi behandla ett specifikt hudtillstånd, som solskadad hud, pigmenteringar, grova porer, åldrad hud eller acne. I dessa behandlingar använder vi oss av mekanisk och/eller kemisk exfoliering, såsom slipning med aluminumkristaller eller peeling med olika syror anpassade efter just din hud.

Kemisk peeling

Med åren försämras hudens förnyelseprocess men med hjälp av kemisk peeling går det att stimulera de friska cellerna vars uppgift är att reparera huden. Vilket gör att huden återfår sin spänst och lyster igen.

Avancerade peelings fördelas mellan kemisk och mekanisk peeling. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika exfolierande kemiska behandlingar där man använder syror, av olika slag och styrkor, för att avlägsna döda hudceller och förnya det översta hudlagret. Vissa syror går även ner djupare och stimulerar nybildning av kollagen och elastin. Den nya generationens syror, som vi arbetar med, återfuktar och ger en starkare barriär som skyddar huden utan att irritera den.

Microdermabrasion-mekanisk peeling

Den här behandlingen ger omedelbart synliga resultat, ger huden mer lyster och en jämnare hudstruktur. Det är en effektiv form av hudslipning där man använder sig av aluminiumkristaller och vakuum.

Vakuumet har även en stimulerande effekt på kollagen- och elastinproduktionen samt ökar blodcirkulationen och näringsupptaget i huden.

Avancerad Peel 50min – den ultimata behandlingen

Med Avancerad Peel 50 min får din hud en skräddarsydd peelingbehandling där aktiva syror alltid väljs utifrån din specifika hud. Behandlingen börjar alltid med en konsultation där hudterapeuten undersöker din huds behov och avslutas alltid med ett anpassat produktprogram med produkter speciellt utvalda för din hud samt rekommendationer för bästa hudrutin.
Portömning ingår.

Alla våra behandlingar

Rätt förutsättningar för bästa resultat

Före din behandling

Starta gärna i vår Sport Club, med den träning som du föredrar, eller mjuka upp kropp och sinne i vår exklusiva Pool club. Att aktivera blodcirkluationen med värme och aktivitet stimulerar även din hud och förbättrar förutsättningarna för behandlingens resultat.

Efter din behandling

Efter någon av våra mer avancerade behandlingar kan råden för eftervård se lite olika ut beroende på vilken behandling din hud har fått. Gemensamt för all behandlad och aktiverad hud är att den behöver vila. För att få bäst effekt av behandlingen bör du helst inte tvätta ansiktet den dagen huden har blivit behandlad. Vi avråder från att bada och basta de närmsta dagarna efter din behandling.

Din terapeut kommer ge dig råd och all information du behöver om hur du tar hand om din hud mellan behandlingarna med fokus på bl.a hudvårdsprodukter, UV-exponering och make-up.

Direkt efter behandling kan du vanlitvis gå direkt tillbaka till arbetet eller sociala sammanhang med minimal rodnad eller svullnad och med minimal återhämtningstid. Fråga gärna din hudterapeut om återhämtningstid och hudvård för just din valda behandling.

En spaupplevelse ingår alltid i din behandling!

Vi har en holistiskt filosofi och månar om att hela du ska må bra. Därför får du alltid tillgång till vår sköna Pool Club med varma pooler, tehus, tonsatt meditation och sköna relaxytor, både ute och inne, när du kommer hit för en behandling. Du får låna badrock, handduk och tofflor här. Även vår Sport Club med exklusivt gym, bred meny av gruppträningspass – allt från yoga, dans och HIIT samt utegym och OCR ingår. Helhetsupplevelsen ser vi som en alldeles unik gåva till dig för att ladda med energi och sinnesro när du väl är här.

Utvald hudvård
för märkbart resultat

Vi har valt att arbeta med NEOSTRATA, pHformula och ett flertal andra produkter som har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister och som tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud. Det här är hudvårdsprodukter som gör verklig skillnad för din hud på lång sikt. Du kommer både känna och se det.

Ge bort vacker hud med presentkort!

Med ett presentkort kan du ge någon du tycker om en exklsuiv och omtänksam gåva. Välj belopp och ge din vän möjligheten att fylla på med energi och boost för sin hud! Ansiktsbehandling hos oss är alltid en helhetsupplevelse med entré till Pool club, relaxytor och träning i Sport Club.

Köp presentkort