Spabehandling i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Behandlingar

Spabehandlingar med resultatinriktad hudvård

Vad behöver just din hud? Den frågan behöver du inte kunna svaret på, det är vårt jobb. Här på Sankt Jörgen Park i Göteborg arbetar erfarna hudterapeuter med specialkompetens, som ger dig professionell rådgivning och ansiktsbehandlingar som balanserar och stärker just din hudtyp. Luta dig tillbaka och lita på att våra auktoriserade och trygga hudterapeuter tar hand om dig och din hud på bästa sätt.

Klassisk eller avancerad behandling?

Vi erbjuder både klassiska ansiktsbehandlingar och avancerade hudvårdsbehandlingar. I de klassiska ansiktsbehandlingarna koncentrerar vi oss på att djuprengöra, vårda och balansera huden samtidigt som vi ger dig en skön stunds avkoppling.

De avancerade hudvårdsbehandlingarna arbetar för att behålla ungdomlig spänst och klarhet i huden eller behandlar ett specifikt hudproblem. Det är resultatinriktade behandlingar som förändrar huden, där målet är att förbättra din hudkvalité och bygga upp en frisk hud, ett långsiktigt arbete och medveten investering.

Välkommen. Hos oss är du i trygga händer med lång erfarenhet och fingertoppskänsla.

Avancerade behandlingar

Resultatinriktad hudvård – en helt ny dimension

Vi avancerar och erbjuder nu den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter under ledning av Susanne Mattebo som har arbetat med avancerad hudvård i 25 år i samarbete med många hudläkare. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer. Läs mer om våra behandlingar och hur de verkar för en friskare hud med spänst och klarhet som både känns och syns.

Avancerad hudvård

Klassisk ansiktsbehandling

Våra klassiska ansiktsbehandlingar passar alla. Fokus är omvårdnad, återfuktning och rengöring på djupet för en stark barriär och minskad inflammation. Ett bra val om du vill ha djuprengöring men inte kemisk peeling. För en härlig helhet står även vår sköna Pool Lounge med svävande vilobäddar, tehus och meditationsrum samt varma pooler öppna för dig före och efter din behandling.

Klassisk ansiktsbehandling

Se fler typer av
behandlingar

Se alla behandlingar

Spabehandlingar på ett tryggt och säkert sätt

Även om det är en särskild situation i världen just nu, så kan du känna dig trygg med ditt besök hos oss. Läs gärna mer om hur vi arbetar för en ren och säker resort här.