Spa i Göteborg ☆ Lyxig spa resort | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

Spa

Boka spapaket

Spa resort i Göteborg

Krossad is efter en het bastu, stunder av stillhet efter flödet genom poolen eller gungandet i svävande loungebädden. Njut lite mer av livet och ta hand om både kropp och själ. Vägen dit går via tvagningsrum i marmor, sköna duobäddar, vår poollounge och varma källan utomhus. Och varför inte skämma bort din hud på vår nya avdelning med resultatinriktad hudvård? Just nu har vi 3 behandlingar till specialpris.

Välkommen till Sankt Jörgen Parks spa – Göteborgs egen oas för energi och sinnesro.

Det är tryggt och säkert att vara hos oss. Läs gärna mer om vårt arbete här.

Se öppettider

Avancerade behandlingar

NYHET! Resultatinriktad hudvård – en helt ny dimension

Vi avancerar och erbjuder nu den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter under ledning av Susanne Mattebo som har arbetat med hudvård i 25 år i samarbete med många hudläkare. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer. Läs mer om våra behandlingar och hur de verkar för en friskare hud med spänst och klarhet som både känns och syns.

Avancerad hudvård

Pool Lounge är platsen för varma bad och skön energi

Det är till vår poollounge du kommer för att bada i varma källor, gunga i svävande loungebädd eller drömma dig bort i MuViCure-rummet. Drick en kopp ayurvediskt te i vårt tehus och följ med andetaget när det stillar sig. Vår vackra stora pool inomhus eller varma källan utomhus ger lugn och kraft året om. Välkommen till vår spa resort!

Boka spapaket

FRISKVÅRDSBIDRAG

Vi på Sankt Jörgen Park kan erbjuda dig flera aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till: Träning (Personlig träning, träningskort/medlem i Sport Club, kostrådgivning, klippkort träning), Behandling (massage), Spa med sparitual.

Hur gör jag?

All friskvård är personlig och kan ej användas av någon annan. Därmed kan vi ej erbjuda ett presentkort för friskvård. Du bokar den aktivitet du föredrar (träning, massage eller sparitual). Efter det så förskottsbetalar vi bokningen med den friskvårdsbidrag du ha att använda. Det finns möjlighet att boka fram till den 17/2 2021. Vi lämnar kvitto på bokningen som kan redovisa nyttjad friskvård hos din arbetsgivare.

Godkänd friskvård att använda här:

Epassi – Kund köper själv via appen. OBS! detta måste göras i samband med en bokning eller medlemskap.

Actiway – Sankt Jörgen Park registrerar köpet med hjälp av kunds legitimation i Actiways portal.

Maila oss

Populära spapaket

Sparitual

Spaälskaren finner sitt himmelrike precis här. Bland bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällaren där du tvagar dig, Eldrummet där du finner vila. I Himmelriket utför du Sparitualen som är en badceremoni utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spabesök. Välj bland fyra ritualer och sinnesstämningar – Energy, Purify, Relax eller årets Jubileumsritual.

Läs mer Boka sparitual

Lyxiga Spabehandlingar

Välj just den spabehandling som passar dig bäst. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage, till vaxning, pedikyr och färgning av fransar och bryn.

Fri entré till vår poollounge & Sportclub ingår alltid när du bokar en behandling hos oss.

Våra behandlingar