Spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spa

Boka spapaket

Upplev vårt prisbelönta spa – ett himmelrike för kropp och själ

Krossad is efter en het bastu, stunder av stillhet efter flödet genom poolen eller gungandet i Swaybädden. Vår unika Sparitual låter dig uppleva kontrasterna i livet på det absolut skönaste sättet. Njut lite mer av livet och ta hand om både kropp och själ, vägen dit går via tvagningsrum i marmor, sköna duobäddar och vår poollounge.

Välkommen till Sankt Jörgen Park Spa!

ÖPPETTIDER TILLS VIDARE

Mån: 09.00 – 21.00
Tis-tors: 06.30 – 21.00
Fre: 09.00 – 21.00
Lör: 07.00 – 21.00
Sön: 07.00 – 21.00

Pool Lounge är platsen för varma bad och vila

Det är till vår poollounge du kommer för att bada i sköna vattenkällor, gunga i Swaybäddarna eller drömma dig bort i MuViCure-rummet. Drick en kopp ayurvediskt te i vårt tehus och följ med andetaget när det stillar sig.

Boka spapaket

Populära spapaket

Sparitual

Spaälskaren finner sitt himmelrike precis här. Bland bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällaren där du tvagar dig, Eldrummet där du finner vila. I Himmelriket utför du Sparitualen som är en badceremoni utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spabesök. Välj bland fyra ritualer och sinnesstämningar – Energy, Purify, Relax eller årets Jubileumsritual.

Läs mer Boka sparitual

Behandlingar

Välj just den behandling som passar dig bäst. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage, till vaxning, pedikyr och färgning av fransar och bryn. Fri entré till vår poollounge & Sportclub ingår alltid när du bokar en behandling hos oss.

Våra behandlingar