Spa i Göteborg ᐅ Lyxig spa resort | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spa

Boka spapaket

SPA & RESORT I GÖTEBORG

Njut lite mer av livet och ta hand om både kropp och själ. Vägen dit går via tvagningsrum i marmor, sköna duobäddar, vår poollounge och varma källan utomhus. Och varför inte skämma bort din hud på vår nya avdelning med resultatinriktad hudvård? Just nu har vi 3 behandlingar till specialpris.

Välkommen till Sankt Jörgen Parks spa och resort – Göteborgs egen oas för energi och sinnesro.

Se öppettider

SPARITUAL – UNIKT PÅ VÅRT SPA I GÖTEBORG

Spaälskaren finner sitt himmelrike precis här. Bland bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällaren där du tvagar dig, Eldrummet där du finner vila. I Himmelriket utför du sparitualen som är en badceremoni med utvalda proukter, utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spabesök. Välj mellan årets sparitual Active, en energigivande och vitaliserande ritual, eller vår Signature ritual med stärkande och lugnande havtorn.

Boka sparitual

EN DAG PÅ SPA – PERFEKT START PÅ VECKAN

Ibland räcker det med en dag för att få avkoppling och påkoppling som består. Skäm bort dig själv (och kanske en vän?) med ett av våra dagspa-paket och sätt tonen för resten av veckan. Välj en av våra populära spabehandlingar, upplev varma och kalla flöden, se på utsikten från poolen och sätt vardagens måsten helt på paus.

Våra dagspapaket

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD – EN HELT NY DIMENSION

Vi avancerar och erbjuder den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer. Läs mer om våra behandlingar och hur de verkar för en friskare hud med spänst och klarhet som både känns och syns.

Avancerad hudvård

POOL LOUNGE – ETT PERFEKT SPAPAKET

Det är till vår Pool Lounge du kommer för att bada i varma källor, gunga i svävande loungebädd eller drömma dig bort i MuViCure-rummet. Drick en kopp ayurvediskt te i vårt tehus och följ med andetaget när det stillar sig. Vår stora pool inomhus och varma källan utomhus ger lugn och kraft året om.

Välj ett av våra populära spapaket och fyll dagen med avkopplande lyx.

Boka spapaket

FRISKVÅRDSBIDRAG

Vi på Sankt Jörgen Park kan erbjuda dig flera aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till: Träning (Personlig träning, träningskort/medlem i Sport Club, kostrådgivning, klippkort träning), Behandling (massage), Spa med sparitual.

Hur gör jag?

All friskvård är personlig och kan ej användas av någon annan. Därmed kan vi ej erbjuda ett presentkort för friskvård. Du bokar den aktivitet du föredrar (träning, massage eller sparitual). Efter det så förskottsbetalar vi bokningen med den friskvårdsbidrag du ha att använda. Vi lämnar kvitto på bokningen som kan redovisa nyttjad friskvård hos din arbetsgivare.

Godkänd friskvård att använda här:

Epassi – Kund köper själv via appen. OBS! detta måste göras i samband med en bokning eller medlemskap.

Actiway – Sankt Jörgen Park registrerar köpet med hjälp av kunds legitimation i Actiways portal.

Maila oss

Populära spapaket

LYXIGA SPABEHANDLINGAR

Välj just den spabehandling som passar dig bäst. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage, till vaxning, pedikyr och färgning av fransar och bryn.

Fri entré till vår Pool Lounge & Sport Club ingår alltid när du bokar en behandling hos oss.

Våra behandlingar