Staycation - Njut av hemester i Göteborg | Sankt Jörgen Park® En trygg resort
Logo element

Sommar

Staycation i Sverige – hemester på vår resort

Även om ni inte har möjlighet att åka på den där solresan som ni hade tänkt så kan ni fortfarande njuta av en skön semester och fullkomligt koppla bort vardagen. Barfotaliv, dopp i turkost vatten och slappa dagar slumrande i solsängar såväl som smaken av ledighet får ni på vår resort. 

Vill ni krydda lata dagar vid poolen med golf, uppiggande träning eller spa så gör ni det. Vår resort ligger ett stenkast från Göteborg city med shopping och upplevelser. Hos oss kan ni skräddarsy er staycation så den blir precis som ni vill ha den. Vi har flera paketresor att välja bland, för en helg eller en hel vecka – oavsett om ni bara är två eller en hel familj. OBS; för familjebokningar med barn, kontakta gärna vår bokning

Så sommarvarmt välkomna att checka in i vår värld, för en riktigt skön hemester.

Hemester med spa och upplevelser i fokus.

Ni behöver inte flyga till varmare breddgrader för den ultimata sommarkänslan. Vår 1000 kvm stora Poolside Lounge erbjuder en lyxig poolupplevelse med 33 grader i vattnet, solvarma cabanas, krossad is i drinken och skön musik – oavsett väder.

Eller får vi lov att locka med vårt prisbelönta spa, med inspirerande källor och avkopplande behandlingar? Kanske den utmanande 18-håls golfbanan eller padel i det gröna faller er mer i smaken? Njut sedan av en kulinarisk middag, sov i frasiga lakan och ät en riktigt god hotellfrukost innan dagen pockar på uppmärksamheten. Med närheten till Göteborg city och bara 100 meter till Hisingsparkens naturreservat, får ni det bästa av två världar för en lyckad hemester.

Vi har flera upplevelsepaket för att ni ska få ut det bästa av semestern. Stanna en natt, en weekend eller en vecka – oavsett vilket så kan ni räkna med sommarfeeling när den är som bäst!

Även under rådande omständigheter är vi en trygg och säker resort. Läs gärna mer om detta här.

ALL INCLUSIVE GER DIG SOMMARENS SKÖNASTE STAYCATION!

Sankt Jörgen Park bjuder in till en värld av möjligheter. Vår All Inclusive ger dig chansen att helt sonika luta dig tillbaka och bara njuta. Vår sommardestination är ditt ljuva hem för en stund, med allt fantastiskt som finns att uppleva och njuta av. Total avkoppling vid poolkanten med kylt glaset och skön musik eller mixa med våra aktiviteter som golf, utepadel eller träning.

Pausa verkligheten under en weekend eller en hel vecka. Paketet inkluderar härlig frukostbuffé, lunch och kvällens varmrätt varje dag samt våra träningsfaciliteter och pool- och relaxområden.

Vill du ha hjälp att planera din staycation? Våra stjärnor på bokningsavdelningen finns här för dig! Kontakta es.kr1642647595apneg1642647595rojtk1642647595nas@g1642647595ninko1642647595btavi1642647595rp1642647595 eller ring direkt 031-3484040.

Njut av barfotalyx med hela familjen.

Unna er avkoppling och sköna upplevelser med bad, mysiga middagar, stor frukostbuffé, träning och skön relax vid Poolside Lounge som uppskattas av hela familjen. Vi erbjuder aktiviteter för barnen såsom träning, filmvisning, aktivitetsrum med pingis, Tv-spel och mer.

Detta gäller för vistelse på vårt spa med barn:

Vecka 27 – 32 är barn från 7 år välkomna till Poolside Lounge vid bokning av logipaket (ej dagspa). Barn badar i vanliga badkläder, ej badblöja. Barn är välkomna till Poolside Lounge utomhus, ej inomhus i Pool Lounge eller ritualspa. I Sport Club gäller åldersgräns 15 år (särskild barn- och ungdomsträning erbjuds). Ta gärna med tofflor och badrock till de allra minsta. Minsta storleken på våra tofflor är 35 och vår badrock passar från ca 10 år.

För mer information inför bokning av vistelse med barn, välkommen att kontakta es.kr1642647595apneg1642647595rojtk1642647595nas@g1642647595ninko1642647595btavi1642647595rp1642647595 eller ring 031-3484040

Sommarens favoritpaket

Se alla våra paket
Poolside Lounge Sankt Jörgen Park

Poolside Lounge

Upplev din hemester i Sverige med barfotalyx, 33 grader i vattnet, krossad is i glasen och solvarma cabanas. Sätt telefonen i flygplansläge, häng vid poolkanten och låt oss servera dig smaken av färskpressad sommar.

Poolside Lounge

Spa

Innebär din drömsemester i Sverige total avkoppling och återhämtning med behandlingar, inspirerande flöden och varma källor? Då är vårt vackra, prisbelönta  spa och välgörande ritualer precis vad du ska unna dig.

Spa
Sankt Jörgen park Sport Club

Sport Club

Fyll din semester med endorfinhöjande pass i vårt utegym, padel, pulserande gruppträningar eller bli boostad av en av våra PT:s på hinderbanan. Våra paket inkluderar alltid våra träningsfaciliteter. Här säkrar du både träningen, energin och totalupplevelsen.

Sport Club
Golf på Sankt Jörgen Park

Golf Club

Njut av din staycation på en av Göteborgs vackraste och mest utmanande golfbana. Du har endast 100 meter från hotellet till både träning och bana. Våra golfpaket är golfarens semesterdröm, som hos oss blir sann.

Golf Club

Restauranger

Vad är väl en sverigesemester utan riktigt god mat? Vi har fyra smakrika restauranger, där du kan välja på allt ifrån krispiga sallader, modern husmanskost och grillat som flörtar med Medelhavet, till barrätter som gör en glad i själen.

Läs mer

Galleri

Välkommen in i en vacker och vibrerande destination som erbjuder avkoppling, energi och goda smaker för alla sinnen.

Läs mer

Vi svarar på dina semesterfrågor

    Välj tid