Romantisk weekend ♥︎ på spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Romantisk weekend

Romantisk weekend med spa

När man vill uppmärksamma varandra lite extra är en romantisk weekend med ett spapaket helt fantastiskt. Hitta lugnet tillsammans, checka ut från vardagen och koppla av i harmoniska miljöer – här på Sankt Jörgen Park får ni tid för varandra.

Hos oss hittar ni romantiska weekendpaket som ger möjlighet att utforska varma källor, prova alla våra aromabastur, ha härliga samtal i bubbelpoolen, äta riktigt goda middagar och sova gott i lyxiga lakan på något av våra vackert inredda hotellrum tills frukosten dukas fram. 

Överraska din kärlek med spapaket på ett romantiskt hotell i Göteborg och sätt skinande guldkant på livet. 

Romantiska weekendpaket med spa och övernattning

Hitta värdefull kvalitetstid genom att testa något av våra weekendpaket. Vi har flera spapaket som gör att du kan välja det som passar er allra bäst: romantisk date-fredag, hela helgen i stämingsfull spamiljö eller en avslappnad söndag tillsammans?

Vi vill att ni ska få uppleva det bästa av Sankt Jörgen Park: middag, hotellnatt i egyptiska lakan, sparitualer och maximal avkoppling på spa. Här på resorten hittar du många olika spabehandlingar, restauranger där frukost, luncher och middagar alltid tillagas med kärlek, och inte minst vårt hotell där inget rum är det andra likt.

Boka Spa med logi

Romantisk middag för två

Ingen romantisk spaweekend är komplett utan en middag med tända ljus, fantastiska råvaror och god dryck! På vår restaurang Inez & Ernst serverar vi mat som på samma gång är klassisk och innovativ. Med rötter i den svenska matkulturen bjuder våra kockar på rätter efter säsong och komponerar middagen med det naturen har att erbjuda just nu. Kärleken till råvarorna hittar du i varenda rätt på menyn, som vi dessutom håller så ekologisk som det bara är möjligt. 

En afton på denna restaurang är ett måste på er romantiska weekend!

Restaurang Inez & Ernst

På vår resort i Göteborg: romantiskt hotell, prisbelönt spa och tid för två

På vår resort i Göteborg – bara en kvart från centrum – hittar du allt du behöver för en romantisk weekend i Sverige. Vi har blivit utsedda till Västsveriges bästa spa!

Spa

På vårt spa finns tid att njuta av varma och kalla källor, japanska tvagningsrum i marmor, relaxytor i Pool Club, en massage, regnduschar – och varandra! Sankt Jörgen Parks spa är en oas i Göteborg där ni tillsammans hittar energigivande kvalitetstid, sinnesro och tillfälle för återhämtning.

Hotell

Hotellet är en kontrast till vardagen och den perfekta miljön för en romantisk weekend. Här är alla rum unika – designade med arkitektur för sinnena, konst och för att fånga rätt känsla. Rummen finns i alla väderstreck så att ni kan välja utsikten: Göteborgs skyline, skog och berg eller vår köksträdgård?

Alla rum är unika men har flera saker gemensamt: genomtänkt design och rätt atmosfär för en romantisk weekend på hotell!

Mer om vårat spa Upptäck våra rum och sviter

Våra romantiska paket

Se alla våra paket