Romantisk weekend ♥︎ på spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Romantisk weekend

Romantisk weekend med spa

När man vill uppmärksamma varandra lite extra, då är en romantisk weekend med spa helt fantastiskt. Vi har många paket för de som vill koppla av med varma källor, riktigt god mat och som ser fram emot att få sova i lyxiga lakan tills frukosten dukas fram.

Överraska din kärlek med paketet som ger guldkant på livet, fyllt med gott och mys.

Romantiskt weekendpaket

Har ni upplevt våra inspirerande sparitualer? Badcermeonierna med tillhörande produkter utförs i ett bestämt flöde, där ni njuter av varma och kalla källor, bastur, duschar och bad. Vi har också många olika avkopplande spabehandlingar, så som ansiktsbehandlingar, massage, pedikyr… Hos oss är det lätt att skämma bort sig själv som man så väl förtjänar.

Spa med logi

Romantisk middag för två

Har man någon gång besökt Inez och Ernst, så vet man hur riktigt bra och innovativ mat ska smaka. Här serverar kockarna rätter efter vad naturen och havet har att erbjuda just nu och där kärleken till råvarorna genomlyser varje rätt. Smakerna är genuina med en svensk tonalitet, fast på ett helt nytt och inspirerande sätt. Ekologiskt? Ja, så långt det bara är möjligt.

En afton på denna restaurang är ett måste på er romantiska weekend.

Mer om Inez & Ernst

Ny lyster med avancerad hudvård

Avsluta helgen med lite extra lyx på vår nya avdelning med resultatinriktad hudvård. Här får du uppleva den nya generationens peelingbehandlingar, med noggrant utvalda produkter som tillsammans främjar en ungdomlig lyster.

 

Om avancerad hudvård

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket