Renovering 2023/2024 | Sankt Jörgen Park
Logo element

Renovering 2023/2024

A new chapter

Vi på Sankt Jörgen Park har alltid strävat efter att vara en plats där gäster kan uppleva total avkoppling och extravagans, och nu är det dags att ta nästa steg på den resan. År 2009 blev vår resort ärofyllt utnämnd till ”Årets byggnad i Göteborg”, och vi vill alltid ligga i framkant som destination. Därför är stolta över att kunna berätta att vi kommer genomföra en omfattande renovering av vår lobby och vår restaurang Inez & Ernst.

Boka din vistelse till kampanjpris. Läs mer om erbjudandet.

Sankt Jörgen Park 2.0

Från 18 december 2023 till slutet av februari 2024 kommer vi att dyka in i vårt mest spännande projekt hittills. Vår vision är att skapa en ännu mer minnesvärd upplevelse för alla som besöker Sankt Jörgen Park.

Efter den kommande renoveringen kommer du att få uppleva vår lobby i helt nytt ljus. Ett utrymme där modern elegans möter naturen, och där varje detalj är noggrant utvald för att ge dig en minnesvärd upplevelse. Vårt mål är att låta dig känna dig som hemma samtidigt som du bjuds på det extraordinära.

Vi kommer att dela uppdateringar om projektet på våra sociala medier och vår hemsida, så att du kan vara med oss på resan mot en ny och spännande upplevelse.

Har du frågor? Kontakta oss Information in English

Detta händer under renoveringen

  • Hotellet kommer vara öppet, bortsett från jul då vi stänger mellan 18–26 december.
  • Hotellreceptionen kommer tillfälligt flytta ner till vår sport- & spareception.
  • Restaurang Inez & Ernst kommer hållas stängt under hela perioden, och istället serveras frukost, lunch och middag på vår fantastiska golfrestaurang ett stenkast från hotellet.
  • Bula Bar kommer vara stängt under hela ombyggnadsperioden – istället öppnar vi upp en skybar på hotellets fjärde våning.

Vårt gym och spa kommer inte påverkas av renoveringen.

Under renoveringsperioden kommer vi att göra allt vi kan för att minimera störningar för våra gäster. Vi ber om er förståelse för eventuella tillfälliga justeringar i våra tjänster, för att skapa det bästa möjliga resultatet.

Boka med 30% rabatt Maila förfrågan