Påskpaket ➤ Spa & hotell i påsk | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Påskpaket

Boka paket

Boka ett påskpaket med spa och hotell

Ta hand om dig själv och dina nära lite extra i påsk och boka ett påskpaket hos oss på Sankt Jörgen Park. Med våra spapaket får du det allra bästa – spa, hotellövernattning, god mat och fokus på total återhämtning. Stanna över dagen och koppla av i våra pooler, bastur och regnduschar eller boka en längre vistelse med övernattning och härlig hotellfrukost. 

Påskpaket: få 20 % rabatt när du bokar Park Lifestyle

Under påsken har vi extra bra priser på vårt paket Park Lifestyle.

Park Lifestyle är ett av våra mest populära och uppskattade weekendpaket och innehåller tillgång till vårt spa, en övernattning på vårt hotell, prisbelönt sparitual , frukostbuffé och trerätters middag på vår restaurang Inez & Ernst.

Boka Park Lifestyle och få 20 % rabatt 

Family Boost – påskpaket för hela familjen

Fira årets påsk med vårt påskpaket för hela familjen.

Under påskveckorna öppnar vi upp resorten för hela familjen och ger barn tillträde till våra poolområden. Med ett påskpaket får ni tid för varandra, avkoppling och möjlighet att utforska spännande miljöer på Sankt Jörgen Park.

I vårt paket Family Boost ingår övernattning, entré till vårt prisbelönta spa, härlig frukostbuffé på morgonen och två rättersmiddag som vi anpassar för de minsta gästerna om ni önskar.

 

Boka Family Boost i påsk

Day Bliss – påskspa med sparitual

Med vårt dagpaket Day Bliss får du en ordentlig paus och tillbringar dagen i avslappningens tecken. I vårt spa får du koppla av i våra bastur, regnduschar och pooler. Återhämta dig i vårt eldrum, vila i vårt MuViCure-rum och bjud dig själv eller någon du tycker om på riktigt mycket välbefinnande i påsk.

I Day Bliss ingår dessutom någon av våra prisbelönta och mycket uppskattade sparitualer  som utförs i bestämd ordning med utvalda produkter. Med Day Bliss får du ut det allra mesta av vårt spa under en dag och får stillhet och ny kraft i både kropp och sinne.

 

Boka Daybliss Läs mer om Daybliss

Upptäck alla Sankt Jörgens fantastiska paket

Vår resort erbjuder det mesta inom hälsa, återhämtning och träning. Vi har satt ihop många olika paket så att du ska kunna hitta något som passar just dig och det du behöver.

Se alla våra paket och välj det som blir ditt påskpaket i år! Om du har frågor om bokning eller något annat är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Upptäck våra paket Kontakta oss