Påskerbjudande: Boka Hotell & Spa i påsk | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Påsk

Påskerbjudande på hotell och spa i Göteborg – fira påsken på Sankt Jörgen Park

Tillbringa lite av påskledigheten på Sankt Jörgen Park i år! På vår resort hittar du vårt fantastiska hotell och vårt prisbelönta spa. Här finns våra pooler, bastur, varma och kalla källor och relaxytor där du verkligen kan koppla av och hitta ro i både kropp och själ. 

Ta del av årets påskerbjudanden på våra spa- och hotellpaket och fira påsken i Göteborg. Hitta både energi och stillhet hos oss: ät gott på någon av våra restauranger, träna på vår Sport Club, sov gott på vårt hotell och utforska vårt omtyckta spa. Håll utkik här för påskerbjudanden för 2024.

Dagspa för en avkopplande påskdagar

Har du en dag över i påsk? Besök vårt spa och få en härlig dag för dig själv eller tillsammans med någon du tycker om.

Med vårt paket Day Bliss får du en ordentlig paus där du kan koppla av och sätta guldkant på din dag. Med ett dagpaket får du stilla dina sinnen för en stund och hittar välbefinnande och harmoniska känslor i våra pooler, regnduschar och bastur. Njut av en kopp te i vårt terum och ät gott före eller efter din spavistelse.

I Day Bliss ingår någon av våra sparitualer – badceremonier som hjälper dig att uppleva det bästa vårt spa har att erbjuda.

 

 

Boka daybliss Läs mer om Day Bliss

Ge bort ett påskägg och fyll det med spa, behandlingar, bio eller en övernattning på hotell

Om du vill ge bort ett riktigt lyxigt påskägg i år erbjuder vi på Sankt Jörgen massor av härligheter att fylla det med.

På vår anläggning hittar du också fyra olika restauranger för lyxig lunch, kulinariska middagar och goda drinkar – perfekt när du vill äta gott i påsk!

Boka paket Boka dagspa

Ta med hela familjen och fira påsklovet på vårt spa

Under påsklovet bjuder vi in hela familjen till vår resort!

9–13 april, samt 6 april, tillåter vi barn på vårt poolområde så att hela familjen kan följa med och fira påsken på Sankt Jörgen Park.

Med vårt paket Family Boost får ni en riktigt bra vistelse på vår anläggning i Göteborg och tid tillsammans på vårt prisbelönta spa. I paketet ingår en natt i dubbelrum, frukostbuffé, tvårätters middag på vår restaurang Inez & Ernst och fri entré till vår Sport Club.

 

Läs mer om Family Boost Boka Family Boost

Våra favoriter i påsk

Se alla våra paket