Spa med träning ᐅ Se våra aktiva paket | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sport paket

Aktiva paket med träning

Våra Park Lifestyle-paket finns med fyra inriktningar: Spa, Treatment, Golf – och Sport. Här nedan presenteras våra paket fyllda med energigivande träningspass, ledda av engagerade och professionella PT:s. Vill du inspireras att komma i ditt livs bästa form? Nå nästa nivå av din träning? Boka Park Lifestyle Sport och välj en eller två övernattningar.

När du bokar ett av våra paket med logi får du alltid fri entré till spa, poollounge och Sport Club tills du checkat ut.

Spa + träning, den totala upplevelsen

Med en kombination av spaupplevelser, skräddarsydda träningspass och ett modernt träningsutbud får du både avkoppling och påkoppling för själen. Vi inspirerar dig att bli ditt bästa jag, på dina egna villkor. Så tänk bort vardagen och unna dig total egentid, eller ta med någon där ni peppar varandra och samtidigt får tid att umgås. Kör ett svettigt träningspass och ta sedan ett dopp i somriga Pool Lounge, koppla av i en solvarm cabana och få en nypressad smoothie serverad. Eller genomför en sparitual i tvagningsrum i marmor, heta bastur och både svala och varma källor.

På Sankt Jörgen Park finns bara möjligheter.

Tränings- och spa weekend

Man behöver inte resa till varmare breddgrader för att semesterkänslan ska infinna sig eller göra avkall på sitt träningsintresse när man reser bort. Hos oss är kombinationen träning och spa en självklarhet, där du får ut det bästa av två världar. Boka en spa weekend med träningspass med en av våra PT:s, utmana din partner på padel i grönskan, dansa till vår DJ:s pulserande toner, stanna en natt eller två och sätt vardagen tillfälligt på paus. Bli inspirerad till nya nivåer, få ett välbehövligt miljöombyte och njut av fräsch mat på någon av våra fyra restauranger.

Träning, spa och lyxig hotellnatt

Hur låter det? Inte bara får du en maximal träningsupplevelse där du kan välja till spabehandlingar, vårt designhotell står också redo att erbjuda en riktigt lyxig hotellupplevelse. Här sover du extra gott i lakan av egyptisk bomull, i hotellrum designade efter olika teman. Kanske frans dekadens, nordiskt minimalistiskt eller livfullt afrikanskt faller dig i smaken? Vakna sedan upp till en härlig frukostbuffé som gör det enkelt att sitta kvar lite längre och bara njuta.