Våra spapaket ᐅ Aktuella erbjudanden | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spa paket

Spapaket på västkusten

När man känner sig lite ur form. När man vill fira. När man har extra mycket tid med en vän. För att det regnar. För att solen skiner. Det finns många anledningar till att du är värd ett spapaket. Och oavsett varför, så har vi en mängd olika paket, fyllda med härligheter. Ett besök hos oss ger en skön boost till vardagen och sätter guldkant på veckan.

 

Kom själv eller med någon du tycker extra mycket om. Slappna av med ett spapaket på västkustens härligaste spa, bli bortskämd till bords och sov extra gott i lakan av egyptisk bomull.

Spapaket med dagspa

Vi har en mängd olika spapaket att välja mellan, med total avkoppling som den gemensamma nämnaren. Räcker tiden inte riktigt till? Då är dagspapaketet Daybliss svaret! Kom som du är, upplev vårt fantastiska spa och ät en härlig lunch och dagen har fått en lyxig inramning utan att ta för mycket tid i anspråk. Daybliss innehåller vår sparitual, som ger en optimal spaupplevelse med väl utvalda produkter.

Spapaket – erbjudande

Spana gärna in våra förmånliga erbjudanden på spapaket. Varför inte ge bort ett spapaket till pappa, en kär vän, en partner eller syster? Det ger er tid att umgås och verkligen unna varandra total avkoppling i en härlig miljö. Vi har erbjudanden på både dagspa och spa med logi som varieras efter säsong, så håll ögonen öppna!

Spapaket för två med middag och övernattning

På tiden att unna er total sinnesro? Boka en spa weekend extra allt; spa, middag, poolhäng med sommarvibes, promenader i grönskan, frukostbuffé… En spa weekend ger er tid att både umgås och få upplevelser ni kommer att minnas länge. Fyll er weekend med sådant ni tycker om, kanske spa följt av en golfrunda eller utmanande hinderbana är er melodi? Hemester har aldrig varit enklare – eftersom vi har allt för den rätta semesterkänslan.