Slappna av med vårt spapaket Sunday Boost | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sunday Boost

SpaSpa med övernattning

Boka

Den perfekta dagen att göra av med gångna veckans stresshormoner

Söndag. Den perfekta dagen att göra av med förra veckans stresshormoner, skämma bort dig själv och ladda om inför en ny härlig vecka. Boka Sunday Boost och fyll dagen med träning, avslappning och god mat.

Inspireras av en ny träningsform – lek i hinderbanan i skogen eller res inåt med yinyoga. Vår Sport Club är en innehållsrik träningsoas med många träningsformer på menyn– allt från 3D-träning, spinning och aquafys till crosscage och utomhuspadel.

Gå sedan vidare in i lugnet och vår varma poollounge innan kockarna väcker ditt smaksinne i restaurang Inez & Ernst. Somna sedan i den sköna hotellsängen med lagom fluffigt täcke och kuddar. Vakna upp utvilad och börja en ny vecka med vår fantastiska frukostbuffé med nybakat bröd och nybryggt kaffe. Bättre start på veckan får man leta efter!

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Vill ni addera ännu mer guldkant till vistelsen? 

Köp till vår prisbelönta Sparitual för 700 kr per person om ni vill lyxa till det ännu mer i vårt spa, eller Greenfee för 450 kr per person om ni föredrar en golfrunda på vår vackra parkbana.


Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år

Se fler paket