Spapaket Park Lifestyle | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Park LifeStyle Spa

Spa med övernattningErbjudanden

Boka

En värld av möjligheter

Vi lovar att känslan du får när du kliver in på vårt hotell är lite som att komma till en annan värld. En värld av möjligheter. Checka in och pusta ut. Hur vill du förhöja din vistelse hos oss?

Park Lifestyle-paketet finns i fyra inriktningar: Spa, Treatment, Sport och Golf. Här har du valt Spa vilket välkomnar dig att uppleva vår prisbelönta sparitual. Vad behöver du just idag? Välj din ritual och låt oss vägleda dig mellan varma och kalla källor, bubblande fotbad, aromer och bastur. Unna dig en stund av att bara vara hos oss. Nyskrubbad och avslappnad är det sen dags för smaksinnet att få sitt under supén på restaurang Inez & Ernst.

Du som väljer paket med sparitual har tillgång till vårt Ritual Spa under 3 timmar den dag du väljer att uppleva ritualen, övrig tid är du välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket