Alla hjärtans dag ❤︎ spapaket upplevelse | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Lovely

Spa med övernattningErbjudandenAlla hjärtans dag

Boka

In the Mood for Love?

En lyxig weekend, tid tillsammans och en dos av livets goda är precis vad vi alla både längtar efter och förtjänar. Välkommen in i vår oas.

PS. Vi bjuder på Sparitual med detta paket hela februari!

Unna er en lyxig treat i februari. Varma källan på Poolside Lounge håller alltid 38 grader, och stora poolen i Poollounge inomhus 33 grader. Varva gärna med träning, en härlig promenad i vår kuperade natur eller en spelstund framför brasan. Vår Sport Club bjuder på ett rikt utbud av lugnare yogaflöden och intensiv cardio, gym m.m.

Det finns flera små oaser runt om på resorten att landa ner i och kanske njuta av ett glas gott? Till kvällen väntar en härlig middag i restaurang Inez&Ernst och brasan är tänd på flera ställen. Njut av en god natts sömn i sängar och bäddlinne av bästa kvalitet. Frukost med extra allt väntar nästa dag med nybakt, varmt och smoothies – både hälsosamt och sött att välja bland.

En ljuvlig getaway väntar.

Pris
Pris fr 1050kr per person i dubbelrum.

Restriktioner och åldersgräns
Under vecka 7 & 8, måndag – torsdag (15 – 18 & 22 – 25 februari) välkomnar vi barn från 7 år i våra pooler kl 15.30 – 17 på incheckningsdagen och kl 10 – 11 på utcheckningsdagen. I ritualspa gäller ordinarie åldersgräns alla dagar och tider: 18 år, alt. 13 år i målsmans sällskap. Du som målsman ansvarar för ditt barn.

Se fler paket