Spapaket, Friday bliss – Kvällsspa | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

Friday bliss

SpaSpa med övernattning

Boka

Late Night Spa. Fredagsmys för vuxna.

Efter en tuff arbetsvecka förtjänar ni att varva ner och omslutas av avkoppling. Checka in och hoppa i badrocken. Låt stressen rinna av er i vår poollounge och känn fredagskänslan komma till er. När ni är redo byter ni om och blir varmt omhändertagna i Bula Bar där ni avnjuter en välsmakande middag. Morgonen efter vaknar ni utvilade under fluffiga täcken och börjar dagen med en underbar hotellfrukost. Varför inte unna er en vända i vår fantastiska Sport Club när ni är här. Kan det bli en bättre start på helgen?

Vill ni addera ännu mer guldkant till vistelsen?

Köp till vår prisbelönta Sparitual för 700kr per person om ni vill lyxa till det ännu mer i vårt spa, eller Greenfee för 450 kr per person om ni föredrar en golfrunda på vår vackra parkbana.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket