Vinterlyx - Spa med övernattning | Sankt Jörgen Park® i Göteborg
Logo element

Family Boost

Spa med övernattning

Boka

Unna dig en upplevelse med hela familjen

Kom in i värmen i vår oas och få ladda om tillsammans. Kanske har ni ställt om traditionella sportlovsresor eller efterlängtade besök. Precis därför ska ni komma till oss och ladda med härliga stunder i poolen och sovmorgon i drömmig hotellsäng.

Varma sköna bad, lyxiga loungebäddar för avkoppling och gemenskap följt av en 2-rätters supé i vår ombonade restaurang Inez & Ernst. Kanske ett parti spel framför brasan innan ni unnar er en bättre natt som bara en härlig hotellsäng kan erbjuda, med fluffiga täcken och sovmorgon. Vi vågar lova att du känner dig omfamnad och laddad med ny energi när du checkar ut.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
I ritualspa gäller åldersgräns 18 år, och i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar. Utvalda datum under sportlovet, v 7 & 8 (15-18 februari och 22-25 februari) välkomnar vi barn från 7 år i poolområdena, kl 10-11 och kl 15.30-17.00. Obs att detta ej gäller i ritualspa där ordinarie åldersgräns gäller alla tider och dagar.