ERBJUDANDE! 2 för 1 på Spapaket Park Lifestyle | Sankt Jörgen Park®
Logo element

2 för 1: Park LifeStyle Spa

Spa med övernattningErbjudanden

Boka

There’s a first time for everything!

Nu lanserar vi 2 för 1 på vårt mest populära och generösa paket Park Lifestyle Spa på utvalda datum. Övernattning i krispiga lakan, vår prisbelönta sparitual, 3-rätters supé i Inez & Ernst och frukostbuffé.
Kom två men betala endast för en. Kan det bli bättre?

 

Vårt populäraste paket som ger dig en helhetsupplevelse av njutning och mat. Inriktningen “spa” gör att du får vår sparitual och access till hela spa i ditt paket.

Vad behöver du just idag? Välj din ritual och låt oss vägleda dig mellan varma och kalla källor, bubblande fotbad, aromer och bastur. Unna dig en stund av att bara vara hos oss. Nyskrubbad och avslappnad är det sen dags för smaksinnet att få sitt under supén på restaurang Inez & Ernst.

Du som väljer paket med sparitual har tillgång till vårt Ritual Spa under 3 timmar den dag du väljer att uppleva ritualen, övrig tid är du välkommen till vår Pool Club med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.