Spa med övernattning Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spa med övernattning paket

Våra spapaket med övernattning

Förläng den avkopplande känslan som vårt spa ger dig med övernattning på vårt omsorgsfullt designade hotell, bara15 minuter från Göteborg City. Vi har komponerat olika spapaket med logi, där du väljer ett som passar just din sinnesstämning.

Mat och dryck för alla sinnen

Vi har fyra fantastiska restauranger för dig att välja emellan när det är tid att slå sig ner till bords.

På innovativa Inez & Ernst känner du kärleken till råvarorna i varje tugga. Här är det säsongens råvaror som tas till vara på genom nyskapande gastronomiska upplevelser, som lever kvar i minnet en lång tid efter besöket.

Loungen Bula Bar är en av Göteborgs absolut mysigaste barer. Här kopplar du av framför den öppna brasan, nickar i takt med livemusiken från flygeln och njuter av en uppfriskande drink i baren innan du slår dig ner i en sön fåtölj med en matbit från bistron.

Garden Café intill spa och sport club kan du slå dig ner i badrock eller träningskläder och äta både nyttigt och gott. Kanske rawbites, en uppfriskande smoothie eller en räksmörgås känns rätt idag?

Ät vår populära lunch på Greenhouse! Här är det varierande husmanskost med en twist som lockar våra gäster. Vid varmare temperaturer tipsar vi om att slå sig ner på Greenhouse härliga terrass med utsikt över golfbanan.

Till Restauranger