Park LifeStyle Sport - Aktivitet och lugn | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Park LifeStyle Sport

Övernattning & pool lounge

Boka

En värld av möjligheter

Vi lovar att känslan du får när du kliver in på vårt hotell är lite som att komma till en annan värld. En värld av möjligheter. Checka in och pusta ut. Nu väntar ett kontrastrikt dygn, eller två. Hur vill du förhöja din vistelse hos oss?

Park Lifestyle-paketet finns i fyra inriktningar: Spa, Treatment, Sport och Golf. Här har du valt Sport vilket är det ultimata valet för dig som vill unna dig det där extra kring träningen, en timme tillsammans med en erfaren coach med siktet inställt på just dina behov. Behöver du ny inspiration, extra push eller bättra på tekniken. Våra PTs är fantastiska oavsett om du är i en ”komma igång-fas” eller om du är elitsatsande. Men glöm inte att varva ner och koppla av i Poollounge innan det är dags för smaksinnet att få sitt under supén i restaurang Inez & Ernst.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Vill du boka 2 nätter?

Park LifeStyle Sport, 2 nätter

Läs mer & boka

Se fler paket