Familjespa på höstlovet ᐅ Familjepaket spa | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Family Boost

Övernattning & pool lounge

Boka

Familjespa på höstlovet

Kom in i värmen och ladda om tillsammans! Under höstlovet vecka 44 erbjuder vi ett specialpaket för familjen där ni kan umgås på vårt fantastiska poolområde, njuta av en härlig middag, sova i fluffiga lakan och börja morgonen med en generös frukostbuffé. Allt för att boosta familjen och ge ny energi till vardagen.

Familjepaket med bad och middag

Spendera tid tillsammans med varma sköna bad, lyxiga loungebäddar för avkoppling och gemenskap följt av en 2-rätters supé i vår ombonade restaurang Inez & Ernst. Kanske ta ett parti spel framför brasan innan ni unnar er en bättre natt som bara en härlig hotellsäng kan erbjuda. Och vad är väl härligare än en lyxig hotellfrukost när morgonen gör entré? Vår resort är den perfekta platsen för upplevelser – och under höstlovet är inget undantag.

Bokat med barn från 7 år?
I priset ingår logi och frukost för alla åldrar, poolentré ingår för alla över 7 år, kostnad för middag tillkommer.

Rummet
Hittar ni inget passande rum? Kontakta oss på bokningen på 031-3484040 så hjälper vi er.

Detta gäller för vistelse med barn på vårt spa:
I ritualspa gäller åldersgräns 18 år, och i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Mellan den 18 december – 8 januari (hotellet är stängt mellan den 23-26 december) med ankomst, söndag-torsdag är barn över 7 år är välkomna i våra pooler inom- & utomhus mellan klockan 15.30-17.30 på ankomstdagen samt 09.30-10.30 på avresedagen.
Obs att detta ej gäller i ritualspa där ordinarie åldersgräns gäller alla tider och dagar.