Pool Lounge ᐅ spa med utomhuspool | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Övernattning & pool lounge paket

Pool Lounge – ett spa utöver det vanliga

I Pool Lounge erbjuds ni total återkoppling och en stund i stillhet. Sätt vardagen på paus och unna er en lyxig spavistelse följt av övernattning i ett av våra omsorgsfullt designade hotellrum. Boka ett av våra spapaket med övernattning och riktigt skäm bort er själva, det är ni värda.

Pool Lounge – spa med utomhuspool

Pool Lounge består av flera olika vattenkällor, svala som varma, bastur, gungande Swaybäddar, tehus och MuViCure-rum. För att inte tala om det vackra tvagningsrummet i marmor. Med andra ord: Den optimala spaupplevelsen, både inomhus och utomhus. Vi rekommenderar att boka vår sparitual, som ger dig ett bestämt flödesschema med utvalda produkter, som gör att du får ut mesta möjliga av ditt spabesök.

Om Pool Lounge

Pool Lounge i kombination med avancerad hudvård

Självklart har vi traditionella spabehandlingar att välja till, som ansiktsbehandling, massage och färgning av fransar och bryn. Men vi erbjuder också moderna, avancerade hudvårdsbehandlingar, som främjar en ungdomligare lyster. Vår resultatinriktade hudvård utförs av auktoriserade hudterapeuter, som ger dig högkvalitativa resultatinriktade behandlingar.

Läs mer