Nyårspaket 2022 ᐅ Spa, middag & hotell | Sankt Jörgen Park®
Logo element

New Year’s Magic

Jul och Nyår

Boka

Nyårspaket med spa, middag och hotellövernattning 2022

Fira in det nya året med en riktigt lyxig nyårsafton på Sankt Jörgen Park. Med vårt nyårspaket New Year’s Magic får du en magisk nyårsupplevelse med spa, bubbel, femrätters middag och en hotellövernattning. Boka vårt populära nyårspaket och ge dig själv allt du behöver för ett oförglömligt avslut på 2022!

Spapaket med Pool Lounge

I vårt nyårspaket ingår allt som behövs för att göra nyårsafton till en kväll och ett avslut på 2022 utöver det vanliga. Från att du checkar in till dess att du checkar ut har du fri tillgång till både vår Pool Lounge med relaxytor och vår Sport Club.

Med nyårspaketet kommer du i rätt stämning med spa, musik, middag och bubbel – räkna ned till tolvslaget på Sankt Jörgen Park!

Tid för spa på både nyårsafton och nyårsdagen

När du bokar spapaketet New Year’s Magic får tillbringa tid i vårt spa – både på nyårsafton och på nyårsdagen! Starta kvällen i vår Pool Lounge med varma bad och relax, njut av värmen i bastun eller reflektera över året som gått i vårt MuViCure-rum.

På nyårsdagen är det bara att fortsätta i samma avslappnade anda. Fastnade du i bubbelpoolen igårkväll och hann inte testa sparitualen? Tillbringa ännu mer tid i vårt spa och få den bästa starten du kan tänka dig på det nya året!

Övernattning i dubbelrum

Natten tillbringar du i något av våra hotellrum. Här bor du riktigt bekvämt och sover gott under fluffiga täcken. Alla våra hotellrum är unika och har en helt egen designstil. Nordisk vinterkänsla i rummet eller franskromantisk dekadens? Du väljer!

Med nyårspaketet får du del i ett av våra omsorgsfullt inredda dubbelrum där design och komfort har högsta prioritet.

Nyårsmiddag och härlig frukostbuffé på Inez & Ernst

Till en nyårsafton i toppklass hör en storslagen nyårsmiddag på Inez & Ernst! Här blir du serverad en femrätters supé och en upplevelse för alla sinnen. Våra kockar skapar magiska maträtter med de bästa av råvaror – ekologiska och närproducerade i så stor utsträckning det bara går. Smakerna är innovativa och nyskapande samtidigt som rätterna är jordnära och har sin grund i den svenska mattraditionen.

Frukostbuffé på nyårsdagens morgon

På Inez & Ernst äter ni också nyårsdagsmorgonens frukost. Sov ut ordentligt eller kom ner tidigt för att välja dina favoriter från vår gedigna buffé: småvarmt, nybakat bröd med goda pålägg, färsk frukt, yoghurt, kvarg och äggröra. Här hittar du både hälsosamt och lite extra sött till årets första frukost.

Ett vinpaket till nyårsafton?

Gör nyårsmiddagen ännu mer speciell med vårt omsorgsfullt utvalda vinpaket. I paketet ingår viner som passar perfekt till vår femrätters supé. Kontakta bokningen för mer information och förbeställning.

 

Kör årets sista och första träningspass på vår Sport Club

I nyårspaketet ingår självklart fri tillgång till vår Sport Club så att du kan träna både årets sista och första pass i vårt moderna gym. På Sport Club finns allt från utmanande cardio och styrkepass till sköna yogaflöden.

Åldersgräns

På Sankt Jörgen Park finns en åldersgräns på 18 år vid bokning av spapaket. I målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Det är du som målsman som ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.