Populärt golfpaket i västra Sverige | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Summer Drive

Golf

Boka

I detta populära golfpaket får ni verkligen valuta för pengarna!

Sommaren är här – upplev den på vår golfresort i Göteborg, västra Sveriges bästa golfbana! Och den blir helt klart härligare med trevliga golfupplevelser. Njut av ett av våra bästa golfpaket med greenfee på resortens egen 18-håls parkbana. Vad sägs om full tillgång till resortens härliga Poolside Lounge efter en tuff golfrunda?

Med första tee 100 meter från ditt hotellrum kan du smidigt njuta av vår vackra park- och hedbana som utmanar och underhåller. Växla sen om med en god drink framför brasan och avnjut sedan en härlig middag i vår restaurang Inez&Ernst innan du laddar om under fluffiga täcken i fina rum. Vakna upp till fågelkvitter och frukost med extra allt. På terrassen om vädret tillåter. Nästan för bra för att vara sant!

För den som vill finns golfbil att hyra på plats.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket