Golfpaket ᐅ Park LifteStyle Golf 2 nätter | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Park LifeStyle Golf, 2 nätter

Golf

Boka

Det lite lyxigare valet för alla golfare!

Här njuter ni av vår vackra parkbana, med första tee bara 100 meter från ditt hotellrum. Banan är utmanande och kan med fördel spelas två gånger på raken. Ni spelar alltid minst två rundor i alla våra paket.

Efter ni avslutat golfrundan dag ett väntar sköna, varma bad i vår poollounge – en del av vårt prisbelönta spa med inomhuspool, MuvieCure, Tehus och relaxytor. När ni känner er lagom avslappnade kan ni se fram emot en välsmakande trerätters supé i vår restaurang Inez & Ernst.

Vill ni runda av och ladda upp inför en extra golfrunda dagen efter rekommenderar vi varmt att ni stannar till framför brasan i Bula Bar och botaniserar i det gedigna whiskeyutbudet innan ni njuter av en god natts sömn.

Dag två, oavsett om ni ska spela igen eller inte, startar som sig bör med en frukostbuffé som bjuder på allt en golfare kan önska med bland annat; gröt, bacon, äggröra, nybakat bröd och goda bakverk. Sedan är ni redo för en ny dag både på banan och i livet.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket