Logo element

Autumn Drive

Golf

Boka

I detta populära golfpaket får ni verkligen valuta för pengarna!

Härlig höst är i antågande! Och den blir helt klart härligare med trevliga golfupplevelser. Njut av ett av våra bästa golfpaket med dubbel greenfee på resortens egen 18-håls parkbana.Vad sägs om hela två rundor på banan, full tillgång till resortens härliga varma poollounge och tehus. Underbart efter en tuff golfrunda. Ni sover gott under fluffiga täcken i fina rum och vaknar upp till fågelkvitter och härlig frukost med extra allt. På terrassen om vädret tillåter. Nästan för bra för att vara sant!

I alla våra golfpaket ingår alltid minst 2 greenfee, detta för att du skall lära känna och få ut det bästa av golfbanan och resorten. Med första tee 100 meter från ditt hotell rum kan du njuta av vår vackra parkbana. Koppla av med en god drink framför brasan och avnjut sedan en trerätters supé. Börja dagen med en generös frukostbuffé. För den som vill finns golfbil att hyra på plats.

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket