Golfpaket & golfweekend i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Golf paket

Golfpaket extra allt

Vi har golfpaket fyllda med godsaker som golfrundor, trerättersmiddag, spa, övernattning på vårt hotell och en välsmakande frukostbuffé. När du checkar in hos oss får du alltid fri entré till Pool Lounge och SportClub, som båda har ett brett utbud av upplevelser. Så checka in, kontrollera klubborna och se fram emot en golfupplevelse extra allt!

Sveriges bästa golfpaket?

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger vår utmanande 18-hålsbana med park- och hedkaraktär, liksom drivingrange och puttinggreen, endast 100 meter från hotellet. Här erbjuds även alla bekvämligheter; som klubbhus med restaurang och golfreception till exempel. Och var på banan du än befinner dig, så är du alltid max en kvarts promenad från hotellet.

Lägg därtill att du i våra golfpaket får tillgång till vår fantastiska spaanläggning och inspirerande SportClub, liksom fyra restauranger och en slående vacker miljö. Sover gott gör du i lakan av egyptisk bomull och frukostbuffén gör det helt klart värt att sitta kvar lite längre på morgonen.

Golfpaket med spa

Är det på tiden att du och en nära vän, partner eller kanske familjemedlem får mer tid för varandra? För de golfintresserade är ett golfpaket den perfekta presenten; här får ni både avkoppling och påfyllning av ny energi. Efter golfrundan rekommenderar vi ett besök i Pool Lounge, där ni kan njuta av varma och kalla källor, MuViCure-rum, heta bastur och inte minst det vackra tvagningsrummet i marmor. Boka gärna vår sparitual, som ger den optimala vistelsen i spat.