Nyårspaket 2022 ᐅ Spa, middag & hotell | Sankt Jörgen Park®
Logo element

New Year’s Magic

Erbjudanden

Boka

Nyårspaket med pool lounge 2022

Är det inte på tiden att få en riktigt lyxig nyårsafton? Boka New Year´s Magic – en magisk nyårsupplevelse som omfamnar alla sinnen och ger ett oförglömligt avslut på 2022.

 

Nyårspaket med hotell och pool lounge

Vi föreslår att ni börjar nyårsaftonen vid Poollounge, med varma sköna bad eller relax. Är ni mer för tempo och energi, besök då Sport Club – här finns allt från utmanande cardio och styrkepass till sköna yogaflöden, och ett generöst gym.

Kom sedan i stämning i vår lounge framför brasan med musik och bubbel. Middagen, en femrätters supé, bjuds i restaurang Inez&Ernst. Därefter finns möjlighet att fortsätta kvällen i vår Pool Lounge för att sedan avsluta nyårskvällen med underhållning med DJ, dans  och givetvis – nedräkning till tolvslaget.

Nyårsdagen börjar i varma källan

Första dagen på det nya året börjar med frukost med extra allt; nybakat och småvarmt och både hälsosamt och sött. Unna er gärna en stund i Pool Lounge och vår varma källa. Vi rekommenderar att ni köper till vår sparitual för bästa starten på året!

Nyårsmiddag på Inez & Ernst

Att äta nyårsmiddag på Inez & Ernst är sannerligen en upplevelse för alla sinnen. Här skapar våra kockar magiska maträtter med de bästa av råvaror. Maten är jordnära, men samtidigt innovativ och inspirerande. På Inez & Ernst njuter både blicken och gommen av intrycken.

Bra att veta

Du är välkommen till vår Pool Lounge med pooler och relaxytor, samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Vinpaket nyårsafton

Kvällen till ära finns det ett omsorgsfullt utvalt vinpaket till supén. Kontakta bokningen för mer information och förbeställning.

Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.