Unna dig ett magiskt nyår i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

New Year’s Magic

Erbjudanden

Boka

FIRA IN DET NYA ÅRET I VÅR OAS.

Unna er en magisk nyårsupplevelse med härligheter för alla sinnen och låt oss då omfamna er med extra allt under årets sista kväll.

 

Vi föreslår att ni börjar mjukt vid Poollounge med varma sköna bad eller relax, eller om ni vill aktivera energi i Sport Club – här finns allt från utmanande cardio och styrkepass till sköna yogaflöden, och ett fantastiskt gym.

Kom sedan i stämning i vår lounge framför brasan med musik och bubbel. Middagen, en trerätters supé, bjuds i restaurang Inez&Ernst. Därefter finns möjlighet att fortsätta kvällen i vår pool lounge för att sedan avsluta kvällen med underhållning och dans samt nedräkning till tolvslaget.

Första dagen på det nya året börjar med frukost med extra allt; nybakat och småvarmt och både hälsosamt och sött. Unna er gärna en stund i Pool Lounge och Spa med vår ritual för bästa starten på året!

Du är välkommen till vår Poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Vinpaket 
Kvällen till ära finns det ett omsorgsfullt utvalt vinpaket till supén. Kontakta bokningen för mer information och förbeställning.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.