All inclusive - Semesterdrömmen på västkusten | Sankt Jörgen Park®
Logo element

All Inclusive Week

Erbjudanden

Boka

Välkommen att uppleva sommarens drömvecka.

Sankt Jörgen Park, en värld av möjligheter. Checka in och pusta ut. Njut dag för dag av allt vad vår sommardestination har att erbjuda.

Med All Inclusive Week kan du helt sonika luta dig tillbaka och bara njuta. Vår sommardestination är ditt ljuva hem för en stund, med allt fantastiskt som finns att uppleva och njuta av. Poolside Lounge, vår sommarjuvel om 1000kvm och vår PoolLounge inomhus med stor aktivitetspool väntar på dig. Sport Club erbjuder inspirerande gruppträningspass för alla smaker och nivåer, medan du i vårt stora gym själv bestämmer tempo och fokus.

Paketet inkluderar härlig frukostbuffé, lunch och kvällens varmrätt varje dag samt våra träningsfaciliteter och poolområden.

Addera ditt val av inriktning för att verkligen få uppleva det du uppskattar mest:

  • Valfri Sparitual 500kr per person
  • Greenfee (2st)  500kr per person
  • PT 1h 500kr per person alt. PT 1h duo för 2 pers 750kr

Du är välkommen till vår poollounge med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

Pris All Inclusive Week fr. 7.450kr per person (tillval ej inkluderat)

Åldersgräns 

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

På Poolside Lounge (utomhus) är barn från 6 år, i målsmans sällskap, välkomna under vecka 26-32. Övriga veckor gäller samma åldersgräns som i spa.

Skicka förfrågan

 

Välj tid

Se fler paket