Spa Erbjudande | spapaket weekend & dag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Erbjudanden paket

Erbjudanden spapaket

Här nedan tar du del av våra aktuella erbjudanden på utvalda spapaket. Så passa på att boka en välförtjänt spa weekend eller varför inte ge bort ett spapaket med ett dagspa till en kär vän? En upplevelse på spa är alltid rätt – här kan du se fram emot återhämtning, sinnesro och vackra intryck. Och väljer du spapaket med logi, ja, då njuter du även av riktig bra mat, en god natts sömn i fluffiga lakan och en generös frukostbuffé.

Varmt välkommen att boka ett spapaket på vårt prisbelönta spa.

Spa weekend – ett erbjudande du inte bör missa

Ibland räcker det med bara ett par dagar för att man ska få ny energi, härliga minnen och avkoppling för själen. En spa weekend hos oss på västkusten har allt du behöver; underbara spaupplevelser, god mat i vackra miljöer, en natt i egyptiska lakan och frukost som består av både varma och kalla härligheter. Kom själv, bjud med mamma en kär vän eller partner – en spa weekend är alltid en uppskattad gåva och ett perfekt tillfälle att umgås.

 

Spapaket med alla bekvämligheter

Hos oss är det enkelt att njuta. Allt ligger på bekvämt avstånd från hotellet; parken, golfbanan, restaurangerna spa- och sportanläggningarna och poolområdet. Dessutom är vår resort belägen endast 15 minuter från Göteborg City, vilket gör det lätt att kombinera ert besök hos oss med en tur in till stan. Att ha en minisemester fylld med härliga upplevelser blir inte enklare än så här!