En dag helt i egen regi med vårt spapaket My Day | Sankt Jörgen Park®
Logo element

My Day

Dagspa

Boka

Unna dig själv en hel dag av omvårdnad och egentid

Boka in My Day så ingår allt härligt du kan önska av en spadag. Du väljer själv vilken av våra behandlingar som du vill skämma bort dig med innan eller efter du njuter av vår prisbelönta Sparitual, en fantastisk upplevelse för dina sinnen.

När du blir sugen på lunch tar du bara badrocken om dig och vandrar in i vårt Garden Café där vi dukar upp en krispigt fräsch lunch. I vilket skick du än var i när du kom hit, kan vi garantera att du kommer ut som en uppdaterad version av dig själv.

Priset för My Day-paketet beror på vilken behandling du väljer. Skriv i meddelanderutan vilken behandling du önskar när du bokar så återkommer vi snart vi kan med en bekräftelse till dig.

Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar(ni har dock tillgång till spa under 3 timmar).

Mån-tor är kostnaden behandlingens pris plus från. 650 kr för Sparitualen och lunchbuffén.  Fre & sön är kostnaden behandlingens pris plus 1000 kr. Paketet gäller ej lördagar.

Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Vänligen observera att paketet My Day endast kan bokas i kombination med en behandling. 

Skicka förfrågan

    Välj tid

    Se fler paket